Paletti-info

Kauppakeskus Paletti on koko perheen ohittamaton ostos- ja pysähdyspaikka Kyyjärvellä, keskellä kauneinta Suomea. Paletti sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, valtateiden 13 ja 16 risteyksessä noin 100 km etäisyydellä Jyväskylästä, Seinäjoelta ja Kokkolasta. Paletti sijaitsee Sinisen tien -matkailureitin varrella.

Paletin myymälät palvelevat viikon jokaisena päivänä, 362 päivää vuodessa. Valikoima kattaa niin tunnetut merkkituotteet kuin paikallisten tuottajien valmistamat herkutkin. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu kuuluu samaan pakettiin edullisten hintojen ja laadun kanssa.

Herkku ja elintarvike

Paletin valikoimista löytyvät perinteisten päivittäistavaroiden lisäksi paikallisia, lähellä valmistettuja liha- ja leipomotuotteita. Tarjonnasta löydät herkut arjen ruoanlaittoon, viikonlopun herkutteluun sekä juhlan kohokohdaksi. Paletissa toimii myös palveleva Alko-myymälä.

Vaatetus ja vapaa-aika

Myös muotivaatevalikoima on aina laaja ja ajanmukainen. Sesongin kuumat uutuudet ovat esille aina Paletin vuosittaisissa muotinäytöksissä, jotka muuten järjestetään oma kylän väen voimin. Valikoimissa on sekä kotimaisia että kansainvälisiä merkkituotteita, suomalaiseen makuun! Myös juhlapukeutujat on huomioitu: ammattitaitoinen henkilökunta löytää varmasti sopivat puvut ja asusteet juhlijalle.

Koti&keittiö

Sisustajille Paletti tarjoaa ihanan mahdollisuuden kodin uudistamiseen. Olivatpa kohteenasi kodin pienet yksityiskohdat, koristeet ja väriläiskät tai suuret kokonaisuudet tai jopa täydellinen remontti, Paletti on sinulle juuri oikea osoite. Paletista saat samalla ostosreissulla kodin sisustustekstiilit ja koriste-esineet sekä laadukkaat välineet ruoanlaittoon ja kaiken täydelliseen kattaukseen.

Juhlaan

Juhlijoille ja lahjansaajille Paletti on oiva paikka tehdä löytöjä ja hankkia lahjaideoita. Juhlanjärjestäjät rakentavat näyttävät kattaukset, pukeutuvat juhlan arvoon sopivasti ja valmistavat juhlavat herkut ikimuistoisiin tilaisuuksiin Paletin antimilla.

Lahjavalikoima kattaa koko perheen vauvasta vaariin. Äitien- ja isänpäivä, joulu, syntymäpäivät… Kaikille juhlijoille omannäköiset ja takuulla toivotut lahjat Paletista.

Tutustu Paletin liikkeisiin tarkemmin Liikkeet & Palvelut -sivulla. Myymälöiden lisäksi Paletissa on ABC-automaatti, Otto-piste sekä lasten kiipeilytelineet. Kesäaikaan piha-alueella voit herkutella myös irtojäätelöllä.

Kauppakeskus Paletti on aina matkasi varrella, tervetuloa!