Ajankohtaista

Sadonkorjuun viikonloppua Paletissa

Nyt 16.-18.8 .2019 vietetään Kauppakeskus Paletissa sadonkorjuun juhlaa. Voit tulla ilmaiseksi myymään juureksia, perunaa, marjoja tai omenoita, kalaa, lihaa Paletin pihakatokseen. Ilmoita tulostasi Suvi 0400564954
Kauppiaat tarjoavat marjamaistiaiset jogurtin kera lauantaina 17.8 klo 11-15. Lisäksi liikkeissä on viikonlopun aikana tosi hyviä tarjouksia. Seuraahan ilmoittelua!

9.8 Muumin päivä/ By Arabia

Vietämme Muumin päivää 9.8.Muumin päivän kunniaksi uusi erikoismuki myynnissä nyt vain Iittalan myymälöissä ja verkkokaupassa:iittala.com. Tervetuloa ostoksille Iittala Outlet Kyyjärven myymälään.

Uutta Iittalan palveluissa!

Uusi Vintage-palvelu Kyyjärven Iittala outlet myymälässä! Hyvä muotoilu kestää aikaa. Kyyjärven Iitala outlet ottaa nyt vastaan käytettyjä Iittalan ja Arabian arkiastioita antaen niille uuden elämän.Tuo itsellesi tarpeettomiksi jääneet astiat myyntiin myymälään ja tule tutustumaan alati vaihtuvaan vintage-esineiden valikoimaan.

Nina Mikkonen Paletissa 18.7 ja 19.7.2019

Kauppakeskus Paletissa on mahdollisuus tutustua Nina Mikkosen kanssa Kotirouvan vaatemalleihin tarkemmin, sillä Nina on tullut esittelemään ja markkinoimaan Kotirouvan tuotteita parin päivän ajaksi. Iloisissa merkeissä vaatteita jo sovitellaankin.
Valoisa Nina kertoo mielellään, mitkä värit millekin ihotyypille ja vartalolle sopivat. Nyt kannattaa tulla sovittelemaan tuotteita. Ja tiedoksi, että myös muissa Paletin liikkeissä on meneillään kesäalen loppukiri, joten edullisia tuotteita löytyy joka makuun.

Juhannuksen aukioloajat

Juhannuksen aikaan Kauppakeskus Paletin aukioloajat:

Juhannusaatto 21.6 Sale 8-21, muut liikkeet 9-13
Juhannuslauantai 22.6 Sale 10-21, muut liikkeet suljettu
Juhannussunnuntai 23.6 Sale 10-21, muut liikket 12-18 ( Alko ja Apteekki suljettu!
Hyvää Juhannuksen aikaa kaikille ja makoisia löylyjä!

Uutta Paletissa!

Nyt lähtee karkkinälkäkin samalla, kun käytte tutustumassa uusiin tuotteisiin, joita löytyy Shop in myymälästä, jossa toimii yhden kassan periaatteella Nanso, Fiini Fröökynä, Kotirouva, Karkkitukku, Boutique Armoire , sekä Nordic Beaty Import. Käytävän toisella puolella avattiin myös kesäkuun alussa Finlaysonin POP Up myymälä, joten kannattaa tulla tutustumaan Palettiin ja tuotteisiin oikein ajan kanssa.

Eves tarjoaa kahvit omistajavaihdoksen myötä.

Kahvia, hyviä tuotteita, tuttujen tapaamista ja kivaa yhdessäoloa hyvän musiikin tahdeissa. Tervetuloa tutustumaan Eves vaateliikkeen tuotteisiin. Omistajanvaihdos tehtiin jo joulukuulla, ja nyt uusi yrittäjä Leila Honkonen palvelee teitä jatkossa Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä.

Vuosi vaihtuu. Aukioloajoista tiedoksi

Vuosi on vaihtumassa ja tässäpä vuodenvaihteen aukioloajoista vielä tietoa. Paletin liikkeet avoinna Uudenvuoden aattona 31.12 klo 10-16, Sale 8-21 ja Apteekki 9-17. Uudenvuodenpäivänä 01.01.2019 muut liikkeet kiinni, Sale avoinna klo 10-21. Loppiaisena 06.01.2019 Liikkeet avoinna 12-18, Sale 10-21.
Paletissa on alkanut suuri alennusmyynti, tuotteita -50% ja osa jopa -70%. Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta ja Hyvää Uutta Vuotta. Tervetuloa Palettiin Kyyjärvelle jatkossakin.

Apteekki muuttanut Palettiin!

Kyyjärven Apteekki on muuttanut Palettiin . Avajaisviikolla 10.-14.12.2018 mahtavia tarjouksia ja tuotepalkintoja arvonnassa. Apteekki palvelee asiakkaita jatkossa ma-pe 9-17 ja keväällä tarkastellaan aukioloaikoja uudestaan tarpeen mukaan. Kuvassa Apteekin henkilökuntaa iloisissa avajaistunnelmissa. Apteekkari Satu Aikioniemi toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin.

Paletissa Joulunavaus 16.-18.11.2018

Joulu tulee taas pian, ja Paletissakin on valmistauduttu Joulunavaukseen. Koko viikonlopun ajan on luvassa hurjia tarjouksia, jotka näet tarkemmin Paletin tarjoukset sivulta. Lisäksi perjantaina Paletissa avataan Koko Kylän Joulupuoti, johon yhdistykset ja järjestöt ja vaikka yksityiset henkilötkin Kyyjärveltä voivat tulla myymään tuotteitaan.
Lauantaina kauppiaat tarjoavat joulutorttukahvit klo 11-15 ja sunnuntaina Joulupukki paikalla klo 12-15. Arvontaan kannattaa myös osallistua. Kaikkien viikonlopun aikana käyneiden kesken arvotaan 6 joulukinkkukassia, joissa kinkun lisäksi jouluglögipullo, pipareita, ym jouluisia tuotteita.
Tervetuloa Joulunavaukseen Kauppakeskus Palettiin, Kyyjärvelle!

Paletti 19-vuotta! Synttärit 2.-4.11.2018.

Paletissa juhlitaan taas koko viikonloppu synttäreitä. Perjantaina Sale tarjoaa täytekakkukahvit uuden myymäläpäällikön myötä klo 10-18, ja Aspi-apinakin päivällä paikalla. Kauppiaat ovat laittaneet todella hyviä tarjouksia liikkeisiin, paljon syksyn ja Joulunkin uutuuksia jo tullut liikkeisiin.
Lauantaina kauppiaat tarjoavat asiakkaille vohveleita ja mehua klo 11-15. Lapsille naamiaiskilpailu, sekä piirustusta aiheena synttärit, ilmapalloja ja kasvomaalausta. Kaikki naamiaisasussa synttäreille tulevat lapset voivat käydä liikkeissä hakemassa karkkeja. Paras asu palkitaan! Ryhmä Rämän jäsenet ovat paikalla auttamassa.
Sunnuntaina jaetaan Paletin yllätyskasseja klo 13 ja 15 , kummallakin kerralla 50 kpl. Lisäksi arvotaan perjantaina , lauantaina ja sunnuntaina kaikkien kävijöiden kesken 100 euron lahjakortit.
Uuttakin on luvassa , sillä vaateliike Annabella avaa liikkeen juuri perjantaina Paletin tiloissa. Tervetuloa kauppakeskus Palettiin synttäreitä viettämään.

Uusia makuelämyksiä.

Tervetuloa maistelemaan uutuustuotteita, joita nyt saa myös Paletissa Cafe Restaurantin tiloissa!

Naisten ilta Paletissa 12.10.2018

Odotettu Naisten ilta Paletissa jälleen perjantaina 12.10.2018 klo 17.00-20.00. Nyt hemmotellaan naisia oikein kunnolla! Liikkeiden tarjouksia mm. Marimekossa erä kankaita koko viikonlopun ajan 15,00/metri. Boutique Minnasta löytyy ihanat pehmomekot 59,00 ja Vaateliike Eves antaa kaikista normaalihintaisista tuotteista Naisten illassa -20% alennusta. Iittala outletin puolella mm. Savonia lahjapakkaus 24-osainen + 6 kahvilusikkaa hintaan 59,00 ja Naisten illan yllätyskassin saat Iittalan outlet myymälässä jo 40 euron ostoksista. Pentikin valaisimista ja varjostimista luvassa myös 20 % alennus ja oranssi hortensia jäljellä olevat tuotteet-30%. Kukka-ja Sisustuspuoti Rustiikissa yllätystarjouksia sekä Naisten illassa, kuin myös koko viikonlopun ajan. Salen myymälässä arpakupongin täyttämällä pääset osallistumaan yllätyskorin arvontaan. Minnan Cafen maittavaan kakkubuffettiin on kiva tuoda ystäväkin mukana ja maistella rauhassa pikkurahalla monenlaisia herkkuja.

Marttayhdistyksiä on haastettu mukaan kattauskilpailuun, jossa aiheena Syksyisiä tunnelmia. Yhdistykset saavat lainata Iittalan, Marimekon sekä Pentikin ja Sisustus Rustiikin astioita ja kankaita, joista sommittelevat kukin omat kattauksensa. Lisäkoristeita voi kukin yhdistys tuoda mukanaan niin paljon kuin tarvitsee. Marleena Ruuska opastaa kranssien tekoa luonnon materiaaleista. Paikalle on tulossa myös laadukkaiden alusasujen, sekä työ -ja vapaa-ajan kenkien ja käsilaukkujen edustajat/ myyjät.Kauneus ja Hyvä Olo Zarassa loihditaan pikakampauksia, samalla voidaan vaikka muotoilla ja värjätä kulmia ja ripsiä edulliseen hintaan. Young Living edustaja on esittelemässä hyvinvointituotteita , eteerisiä öljyjä , kodinhoitotuotteita ja ravintolisiä.Tarjolla eteerisillä öljyillä maustettuja vesiä, sekä arvontaa.Myös Forever tuotteiden edustaja on lupautunut paikalle.

Livemusiikkia illan aikan tarjoilee Jesse Joensuu.

Toki tarjoiluakin iltaan osallistujille on. Ainakin vihersalaattia, lihapullia, juustopaloja, viinirypäleitä ja hyvää juomaa lupaavat kauppiaat tarjoilla. Kaikkien Naisten iltaan osallistuneiden kesken arvotaan Kivitipun lahjoittama kylpyläloma-viikoloppupaketti ja Paletin kauppiaitten lahjoittama 250 euron arvoinen yllätyskassi. Tervetuloa siis Paletin Naisten iltaan!

Paletin Onnen päivät 21.-9-23.9.2018

Kauppakeskus Paletissa taas kiva Onnen Päivien viikonloppu!
Samalla juhlitaan Kukka-ja Sisustuspuoti Rustiikin 10-vuotisynttäreitä, jossa tarjolla perjantaina kakkukahvit ja paljon hyviä ”kympin” tarjouksia. Myös muissa liikkeissä mahtavia tarjouksia. Lauantaina 22.9 makkaratarjoilu asiakkaille klo 11-15. Sunnuntaina kaikissa liikkeissä piilotettuna 5 kirjekuorta, joista selviää onko kirjekuoren löytäjä voitanut 30 euro lahjakortin tai jonkun muun tavarapalkinnon. Lisäksi kaikkien Onnen Päivillä käyneiden kesken arvotaan vuode kahvit, 52 pakettia! Tervetuloa Kauppakeskus Palettiin Onnen Päiville!

Kyyjärven Marimekon Outlet myymälään uusi myymäläpäällikkö

Lapualta kotoisin oleva Annamari Seppälä on aloittanut työnsä Kauppakeskus Paletissa Marimekon Outlet myymäläpäällikkönä kesäkuun alkupuolella. Seppälällä on vahva kokemus kaupan alalta, sillä hän on toiminut yli 20 vuotta Lapuan Seppälän myymäläpäällikkönä. Työstään Annamari on palkittu monin tavoin. Vuonna 2007 Seppälä valitsi hänet vuoden myymäläpäälliköksi Suomessa. Iloisuus näkyy kaikessa Annamarin työskentelyssä. Eipä siis ihme, että vuonna 2012 Lapuan Yrittäjänaiset valitsivat hänet Lapuan Aurinkoisimmaksi asiakaspalvelijaksi. Hän kertoo arvostavansa jokaisen työntekijän osaamista. Yhteistyöllä täällä tehdään töitä, vakuuttaa Seppälä, jonka lisäksi myymälässä työskentelevät Ulla, Minna ja Maija. Marin päivän kunniaksi on luvassa 2.7 tapahtuma , jossa meillä on tarjouksia, pieni yllätyslahja kaikille ostaville asiakkaille, tarjoilua ja muuta kivaa. Toivotamme uudet ja vanhat asiakkat tervetulleiksi Marimekkoon , sanoo Seppälä.

Paletin aukioloajat Juhannuksena

Kauppakeskus Paletissa palvellaan Juhannuksen aikaan seuraavasti:
Juhannusaattona 23.6 klo 9-13, Cafe Restaurant 9-15, Sale 8-21
Juhannuspäivä 24.6 muut liikkeet suljettu, Sale avoinna 10-21
Juhannussununtai 25.6 12-18, Sale 10-21

Tervetuloa Kauppakeskus Palettiin!
Paletin kauppiaat toivottavat kaikille Hyvää Juhannusta!

Kyläkauppapäivä Paletissa 9.6.2018

Valtakunnallista Kyläkauppapäivää vietetään myös Paletissa Kyyjärvellä. Tarjouksien lisäksi arvomme kaikkien kävijöiden kesken 100 euron lahjakortin. Lisäksi makkaraa tarjolla klo 11-14. Makkarat tarjoaa Sale Kyyjärvi. Tervetuloa viihtymään Kauppakeskus Palettiin!

Naisten ilta Paletissa 4.5.2018 klo 17-20

Naisten illan ohjelmassa mm Muotinäytös, jossa esillä Boutique Minnan, Marimekon Ja Vaateliike Evesin asusteita, HET-teatterin järjestämä muotinäytös ovat klo 18 ja 19. Karstulan Kisaveikkojen Voimistelutyttöryhmän esitykset nähtävissä klo 17.30 ja 18.30. Lisäksi koko illan musiikista vastaa Duo J& J, joka esiintyy hyväntekeväisyysperiaatteella keräten rahaa kuutosluokkalaisten retkirahastoon.

Paletin kauppiaat ovat laittaneet taas tarjoukset kohdilleen. Lisäksi Naisten illassa 17-20 saavat asiakkaat mukavia ylläreitä. Sale tarjoaa lahjan kaikille naisille, Boutique Minnan asiakkaille luvassa huivi, Marimekosta ja Iittala outletin myymälöistä ostosten yhteydessä myös yllärilahja ja Vaateliike Evesissä lahjakorttiarvonta. Pentikin järjestämä kattauskilpailuun on jokaisella mahdollisuus osallistua koko viikolopun ajan. Herkuttelemaan pääsee edullisesti vaikka ystävän kanssa kakkubuffetin merkeissä, joka löytyy Minnan Cafesta. Paletin kauppiaat lupaavat tarjota Naisten illan kunniaksi myös jotakin pientä naposteltavaa kaikille!

Kauneus ja Hyvä Olo Zaran yrittäjä Saara Pitkänen ehtii avaamaan liikkeensä Paletissa sopivasti Naisten iltaa varten. Saara toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan liikkeeseen. Naisten illan aikana on mahdollisuus saada pikameikkauksia ja -kampauksia vitosella, sekä pikakasvohoitoja kympillä. Tuotteista myös hyviä tarjouksia. Saaran lisäksi samaan liikkeeseen on tulossa Parturi-Kampaamo Suvi Koivusaarelle toimitilat, ja hänkin tekee illan aikana pikakampauksia.

Lisänä Naisten illassa esittelemässä toimintaansa ovat Parturi -Kampaamo Unelma ja Hierontapalvelu Lumous, sekä Kyyjärven Apteekki, joilla tuotetarjouksia ja arvontaa. Hunajan nälkään tuotteita tarjoaa Koivurinteen Hunajatuote.

Äitiepäiväkin lähestyy, joten nyt kannattaa lähteä lahjaostoksille Palettiin. Mikäli lahjan valita tuottaa vaikeuksia, niin Paletin lahjakortti on aina varma valinta. Tervetuloa!