Ajankohtaista

Happy Days taas Paletissa!

Syksyn perinteinen Happy Days viikonloppu on jälleen Paletissa 22.-24.9.2023. Liikkeiden hyvien tarjousten lisäksi tarjolla on lauantaina donitsikahvit asiakkaille klo 11-14. Hanuritaiteilija Kirsi Asplund esiintyy aulassa klo 12-15 . Sunnuntaina asiakkaat saavat kokeilla tuuriaan 12-14 pyörittämällä Onnenpyörää. Jokaiselle 1pyöräytys/ asiakas, ja hyvällä tuurilla voi voittaa jotain kauppiaiden lahjoittamia tuotteita.

Tervetuloa viihtymään ja tapaamaan tuttujakin Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Venetsialaisten arvonta suoritettu!

Venetsialaisten viikonloppu sujui hyvin Paletissa. Tapahtuman yhteydessä oli myös arvontaa, jossa 7 kpl 50:n euron lahjakortteja arvottiin eri liikkeisiin.

Arvonnan virallisena valvojana toimi myyjä Arja Viirumäki, ja onnettarena Saima Luomanen, joka oli tullut käymään Paletissa Ylihärmästä.

Tässä voittajat liikkeittäin

Iittala outletin lahjakortti Ritva Jääskeläinen

Sale Jouni Haapaniemi

Rustiikki Tarja Makkonen

Marimekko Marjatta Murto

Apteekki Jouko Wargelin

Yhteismyymälä Marika Klemetz

Ravintola Kyy York Sanna Mäntynen

Onnittelut kaikille voittajille!

Kesäkauppapäivä, makkaratarjoilua ja työpajojaja Yhteismyymälän 4v- synttärit.

Tervetuloa  Kauppakeskus Paletin järjestämään Kesäkauppapäivään lauantaina 10.6.2023. Kuten näkyy , monenlaista mukavaa on tarjolla. Sale tarjoaa asiakkaille makkaraa klo 11-14 ja heti sen jälkeen joku onnellinen pääsee keräämään satasella ostoskoriinsa Salesta tuotteita  itselleen, kunhan arvonta suoritettu.  Liikkeissä on hyviä tarjouksia, ja myös Apteekki avoinna . Apteekillakin kannattaa poiketa, siellä on arvontaa lauantaina.

Yhteismyymässä tapahtuu monenlaista 4-vuotissynttäreiden myötä. Hopeakorun tuote-esittelijä on paikalla ja asiakkaiden kesken koruarvontaa. Väri-ja tyylikonsultti Pirjo Kallioniemi tekee pikavärianalyyseja huiveilla. Lisäksi Lakumestan karkkimaistatusta ja lapsille ilmapalloja, sekä eri Yhteismyymälän osastoilla hyviä erikoistarjouksia.

Lelukirppikselle voi tulla lapset vanhempien kanssa myymään leluja, kirppispaikan hinta 5,00.

MaaliMuijan spray-maaleja pääsee kokeilemaan tuomalla pienen esineen kotoa tuunattavaksi . Maaleja on myynnissä  jatkossakin Sisustus Rustiikin liikkeessä.

Kannonkukan osastolla voi kokeilla  asetelman tekoa. Kaikki tarvikkeet on jo valmiina, osallistumismaksu 5 euroa.  Asetelman saa jokainen osallistuja viedä kotiinsa.

Vietetään kiva Kesäkauppapäivä yhdessä Paletissa!

Pääsiäisen taikaa… kivaa aikaa. Noitia Paletissa.

Pääsiäisviikolla Paletin aulassa on kuvia noidista, jotka ovat joko Paletin liikkeistä tai Kyöpelinvuorelta. Käykääpä tutustumassa näihin noitiin ja täyttäkää lappuihin, mistä Paletin liikkeistä kukin on, ja kuka on tullut Kyöpelinvuorelta. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2kpl 50 euron lahjakortteja.

Paletin kauppiaat toivottavat kaikille iloista pääsiäisen aikaa. Paletin liikkeet ovat avoinna seuraavasti:Pitkäperjantai sale 10-18,erikoisliikkeet 12-18, alko suljettu. Pääsiäislauantai sale 8-20, Erikoisliikkeet 10-17, alko 10-18 . 1.pääsiäispäivä sale 10-18, erikoisliikkeet 10-18. alko suljettu. 2.pääsiäispäivä sale 10-18, erikoisliikkeet 10-18, alko suljettu.

Anton Häkkinen Onnen Päiville 18.3.2023

Nuori ,12-vuotias Anton Häkkinen tulee viihdyttämään yleisöä Paletin Onnen Päivillle lauantaina 18.3. Anton on nuoresta iästä huolimatta esiintynyt jo kahdeksan vuotta. Hän aloitti laulamisen  4-vuotiaana. Esiintymisiä on riittänyt palvelukodeissa, syntymäpäivillä, erilaisissa konserteissa ja markkinoilla. Anton esittää pääasiassa sota-ajan lauluja, mutta laulaa myös kansanlauluja ja soittaa haitaria. Anton kertoo kunnioittavansa paljon sotaveteraaneja ja haluaa sota-ajan laulujen myötä olla omalta osaltaan viemässä tärkeää sanomaa eteenpäin.

Anton Häkkinen esiintyy lauantaina klo 12,30, 13,30 ja 14.30. Kauppiaat ovat laittaneet erikoistarjouksia koko viikonlopulle ja lauantaina tarjotaan kaikille asiakkaille myös donitsikahvit.

Sunnuntaina 19.3 pääsee asiakkaat pyöräyttämään Onnenpyörää , jossa pienien palkintojen ohella voi päästä osallistumaan 100 euron lahjakortin arvontaan. Tervetuloa siis kokeilemaan onneanne.

Tavataan Onnen Päivillä Paletissa Kyyjärvellä!

Muotinäytös ja Kyy Yorkin 1-vuotissynttärit 11.2.2023

Viikonloppuna vietetään Ystävän viikonloppua Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä. Samalla juhlitaan ravintola Kyy Yorkin 1-vuotissynttäreitä. Paletin aulassa nähdään Annulin ja Yhteismyymälässä toimivan yritys Fiini Fröökynän järjestämä muotinäytös klo 13.  Esillä on kirkkaita  ja  pirteitä kevään uutuustuotteita useissa eri muotiväreissä. Ex-kansanedustaja ja vaaleissa  uudelleen eduskuntaan pyrkivä  Aila Paloniemi on myös paikalla. Aila tunnetaan kyyjärveläisenä pitkän linjan politikkona, joka vaikuttaa nykyisin Jyväskylässä.

Kyy York ravintolassa pääsee nauttimaan listan aterioita kympillä koko päivän ajan ( juomat ei sisälly hintaan) Lisäksi ravintolassa pyörii klo 14-19 Hannu Oksasen vetämä karaoke, jonne halukkaat voivat tulla vapaasti laulamaan lempparikappaleitaan.

Kaikkien Paletissa viikonloppuna käyneiden kesken arvotaan 7kpl 30 euron lahjakortteja Paletin liikkeisiin.

Kauppiaat ovat laittaneet jälleen hyvät ”ystävätarjoukset” koko viikonlopulle, joten siepatkaa ystävät mukaan ja tulkaa viettämään mukavaa viikonloppua Palettiin Kyyjärvelle.

Uuden vuoden alkua!

Kauppakeskus Paletissa palvellaan seuraavasti Uudenvuoden aattona 31.12 2022 Sale 8-21, Ravintola Kyy York 11-20, Erikoisliikkeet 10-16 , Alko 9-18.

Uudenvuodenpäivänä 1.1.2023 Sale avoinna 10-18, Ravintola Kyy York 11-20, muut liikkeet kiinni!

2.1.2023 palvellaan normaaliaikatauluin. Muistathan että Sale muuttaa aukioloajat 1.1.2023 lähtien näin : ma-to , sekä la 8-20, pe 8-21 ja su 10-18.

Oikein hyvää alkavaa uutta vuotta kaikille toivoo Paletin Kauppiaat!

Joulunavaus Paletissa 18.-20.11.2022

Koko viikonlopun ajan hyvät tarjoukset ja mukavia lahjaideoita Paletin  liikkeissä. Lauantaina pääsee kaikki halukkaat laulamaan joululauluja Paletin aulassa. Hannu Oksanen on paikalla 12-15 vetämässä joululaulukaraokea ja joulupukki ottaa vastaan lasten lahjatoiveita samaan aikaan . Glögiä + pipareita tarjotaan asiakkaille klo 11-14.

Tervetuloa joulunavaukseen Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle! Tarjoukset näet tarkemmin tarjoukset osiosta.

Pukki paikalla lauantaina klo 12-15

Nyt juhlitaan Paletin 23-vuotissynttäreitä!

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä juhlitaan 4.-6.11.2022, sillä  Paletti täyttää jo 23-vuotta. Hurjia tarjouksia on taas  liikkeissä ja mukavaa ohjelmaa niin aikuisille,  kuin lapsillekin luvassa. Lauantaina kaikille asiakkaille tarjolla  täytekakkukahvit klo 11-15. Aulassa elävää musiikkia on kuultavissa Jarkko Järvenpään esittämänä klo 12,13 ja 14. Uutta hauskuutta asiakkaille on luvassa myös lattiabingon merkeissä. Sitä pelataan klo 13 ja 15 välillä. Palkinnot on kaikki  liikkeiden lahjoittamia. Tarkemmin säännöistä sitten paikan päällä pelin alkaessa. Kyyjärven Martatkin ovat menossa mukana   laittaen  toimintapisteen Kotivara-esittelyä varten ja heillä on myös pika-arvontaa.

Sunnuntaina lapsille pystytetään pomppulinna ( entiset Evesin tilat) . Paikalla on myös ukrainalainen taitavaToityana Kolieva , joka taiteilee lapsille kasvomaalauksia. Lisäksi jokainen pomppulinnassa kävijä saa ilmapallon ja heijastimen. Pomppulinna avoinna klo 13-16.

Tervetuloa juhlistamaan Paletin synttäreitä. Liikkeiden tarjouksista tarkemmin  tarjoukset sivulla.

cof

 

Tiedoksi Paletin lahjakorteista.

Kauppakeskus Paletin liikkeisiin on tähän asti voinut ostaa  lahjakortin, joka on käynyt kaikkiin muihin liikkeisiin, paitsi Alkoon ja Kyy York ravintolaan.

Nyt kun Eves lopettaa liiketoiminnan Paletissa tämä palvelu lakkautetaan. Jo ostetut lahjakortit ovat voimassa niin kauan kuin niihin on päiväystä voimassa ja ne voi käyttää kuten tähänkin saakka, mutta uusia ei enää myydä.

Liikkeiden omia lahjakortteja on toki käytössä jokaisella erikseen, nyt siis vain Paletin yhteislahjakortti lakkautuu.

 

Naiset huomio!

Nyt kannattaa lähteä sovittelemaan alusasuja ja uimapukuja, sillä Alusasut Justihi Eikä Melekehen POP Up- myymälä vain tämän viikon 17 Paletissa Kyyjärvellä. Laadukkaita tuotteita runsaasti esillä ja asiantuntevaa , laadukasta palvelua! Tervetuloa  tutustumaan tuotteisiin.

Paletin 18-vuotissynttärit 3.-5.11.2017

Kauppakeskus Paletti on jo täysi-ikäinen! 18-vuotissynttäreitä juhlitaan koko viikonloppu 3.-5.11.2017. Liikkeissä on hurjia ale-eriä, tuotteita jopa -50% . Myös paljon syksyn ja tulevan talven uutuuksia jo esillä ja lisää tulee päivittäin.
Perjantaina syttärimenossa mukana Ilpon Katiska, joka tuo moottori-ja raivaussahoja , sekä tarvikkeita myyntiin ja sokkeliratkaisuista on kertomassa Termo-tuotteen aluejohtaja Jorma Ojajärvi.
Lauantaina 4.11 juodaan täytekakkukahvit klo 11-16. Jännitystäkin luvassa asiakkaille, sillä 100 ensimmäistä pääsee raaputtamaan 2 euron arvoisia Massi-arpoja sekä lauantaina, että sunnuntaina 5.11.
Lisäksi kaikki , jotka vierailevat Paletissa synttäriviikonlopun aikaan voivat halutessaan osallistua arvontaan, jossa palkintona on vuoden kahvit (52 pakettia!)
Tervetuloa palvelevaan Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Onnen Päivät Paletissa 24-26.3.2017

Kevään Onnen Päiviä vietetään taas Paletissa. Perjantaina paikalla on lehtien ja median edustajia klo 11 alkaen mm. Keskisuomalainen, Saarijärveläinen, Viispiikkinen,Järviseutu-lehti, Torstai-lehti,sekä Mediamyllärit Pientä mukavaa arvontaa luvassa.
Liikkeissä hyviä tarjouksia, sekä paljon kevään uutuustuotteita.
Veikon Kone Alajärvi järjestää Paletissa pe-su samsung-päivät. Perjantaina piha-alueella Kar Studion Eurotähti-karsintakilpailu karaokeautossa, jossa pääset samalla teettämään laulamstasi kappaleesta vaikka levyn itsellesi. Lauantaina piha-alueella Konehoppula esittelee moottori-ja raivaussahoja , sekä auton varasia.Aulassa esiintyy tangokuningas jouni Kerone Duo klo 13,14 ja 15. Sunnuntaina pelataan yleisöbingo, jossa pääpalkintona 100 euron lahjakortti Palettiin.
Kaikkien Onnen Päivien aikana käyneiden kesken arvotaan 650 euron arvosta lahjakortteja Palettiin!
Tervetuloa Palettiin, täällä sinua palvellaan!

Ystävänpäivät Paletissa

Kauppakeskus Paletissa vietetään Ystävänpäiviä 10-12.2.2017. Tule ja tuo ystäväsikin tutustumaan liikkeiden ”Ystävälle tarjouksiin.”
Perjantaina paikalla myös Tekniset Japon edustajat. Tarjolla kännyköitä, kännyköiden kuoria, Saunalahden liittymiä, sekä pieniä kodinkoneita.
Lauantaina kauppiaat tarjoavat sydänmunkkikahvit klo 11-15. SPR:n Kyyjärven osasto ”Nähdään ystäviä”sekä verenpainemittausta klo 11-14.
Sunnuntaina TASATUNTI-arvonnat. 20 euron lahjakortit ja tuotepalkintoja arvotaan klo 13, 14, 15 ja 16. Tervetuloa viettämään Ystävien viikonloppua Kauppakeskus Palettiin, Kyyjärvelle!

Alkon aukioloajat muuttuivat

Alko palvelee Kauppakeskus Paletissa ma-pe klo 10-18, la klo 10-16 ja sunnuntaisin suljettu!

Salen aukioloajat muuttuivat

Sale palvelee Kauppakeskus Paletissa vuoden 2017 alusta alkaen seuraavasti: ma-la klo 8-21, su klo 10-21.

Paletin uudet verkkosivut

Kauppakeskus Paletin verkkosivut ovat uudistuneet. Palvelemme entistä paremmin netissä tiedotamalla tapahtumista ja tarjouksista. Olemme huomioineet myös mobiilikäyttäjät, uusia sivujamme onkin ilo lukea sekä tietokoneella että kannettavilla älylaitteilla.

Tervetuloa Palettiin ja nettiin!