Ajankohtaista

Syyslomalle Paletin kautta

Nyt kannattaa ajella Kauppakeskus Paletin kautta syyslomille. Liikkeissä kivoja tarjouksia edullisesti ja paljon syysuutuuksia.Tervetuloa

Rustiikin 13-vuotissynttärit ja tarjouksia

Viikonloppuna jälleen hyviä tarjouksia Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä. Samalla juhlitaan Rustiikin 13-vuotissynttäreitä. Rustiikissa myös kahvitarjoilu lauantaina. Lisäksi perjantaina ja lauantaina jaossa yli 50 euron ostoksiin erä Maku kahvia kaupanpäälle. Tyynynpäällisiä alkaen 8,50 , valkoinen pitsituikkulyhty 9,50 ja Stella tuikkulamppu hintaan 8,50. Pentikin lastentuotteista alennusta saa -20% ( ei keramiikka). Tottakai muissakin liikkeissä tarjouksia ja paljon syksyn uutuuksia. Tervetuloa Kyyjärvelle Kauppakeskus Palettiin!

Venetsialais-viikonloppua Paletissa

Pitkästä aikaa on Paletissa taas tarjota jotain asiakkaillekin tapahtuman merkeissä. Koko viikonlopun ajan kauppiaat laittavat alelaareja ja alepöytiä ,joissa erikoiseriä hyviä tuotteita hurjin alennuksin. Lauantain ohjelmassa on mm moottorisahaveistäjät Tarmo Kovanen ja Timo Peiponen tekemässä moottorisahaveistoksia. Miehet sahailevat klo 10 alkaen ja juttelevat sahauksen ohella yleisön kanssa. Kaikkien viikonlopun aikana käyneiden kesken arvotaan 2 karhuveistosta ja 1 maakotkaveistos.
Lauantaina sisäaulassa esiintyy Elina Helkamäki & Pauli, jotka esittävät syksyisiä säveliä klo 12, 13 ja 14.
Vaateliike Evesissä on liiviesittelijä Marja-Helen Kotanen koko päivän esittelemässä liivejä ja alusasuja.
Kauppiaat tarjoavat asiakkaille makkaraa klo 11-15 pihakatoksessa.
Tervetuloa viettämään mukavia hetkiä Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle !

Anneli Norströmin taidetta taas Paletissa.

Tervetuloa tutustumaan Annelin taideteoksiin ja käsitöihin Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Liike löytyy heti Paletin aulasta ja on avoinna ma-pe 10-18, la 10-17 ja su 12-18 aina 1.8.2021 saakka. Teokset ja käsityöt ovat myös myynnissä.

Hemmotellaan nyt kunnolla Äitiä!

Tervetuloa valitsemaan hyvistä tarjouksista lahja Äidille. Kahvila-Ravintola Keskipisteen Äitienpäivälounaalla voi herkutella koko perheen kanssa edullisesti. Hyvää Äitienpäivää!

Vappu jo lähellä. Tervetuloa Vappuaattona maistamaan simaa ja munkkeja!

Vapuksi tempaistaan vauhtia Kauppakeskuksen hyvillä tarjouksilla. Simaa ja munkkia tarjolla asiakkaille klo 11 alkaen ja klo 12 Kauppiasyhdistys myy erän kotitekoisia munkkeja Paletin aulassa. Meillä on turvallista asioida ja suosituksena maskin käyttö. Käsidesiä löytyy sisääntuloauloista, sekä kaikista liikkeistä. Hyvää Vappua kaikille!
PS. Tarkista liikkeiden aukioloajat liikkeittäin! Vappuna Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-16

Kauppakeskus Paletissa palvellaan myös Pääsiäisenä

Paletissa keväiset uutuudet ja hyvät tarjoukset Pääsiäisen aikaan. Liikekohtaiset aukioloajat löytyvät tarkemmin liikkeiden sivuilta, mutta tässä tiedoksi yleisesti aukioloajoista:
Kiirastorstaina 1.4. Sale 8-21, erikoisliikkeet 10-18, Alko 9-21
Pitkäperjantaina 2.4. Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-18, Alko suljettu
Pääsiäislauantaina 3.4. Sale 8-21, erikoisliikkeet 10-16, Apteekki 10-14, Alko 9-18
1 Pääsiäispäivä 4.4. Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-18, Alko Suljettu
2 Pääsiäispäivä 5.4 Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-18, Alko Suljettu
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, lisäksi kaikilla sisäänkäyntien auloissa käsidesiä käytettävissä ja toki kaikissa liikkeissä.
Tervetuloa tutustumaan Kauppakeskus Paletin tarjontaan Kyyjärvelle! Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Kevään tarjouksia Paletissa alkaen 25.3.2021

Kauppakeskus Paletissa on paljon kevään uutuuksia ja jälleen hyvät tarjoukset. Täällä kaikki liikkeet noudattavat tarkkoja koronaohjeita. Käsidesiä on kaikissa sisääntuloauloissa, samoin kaikissa liikkeissä, sekä kasvomaskisuositus. Huolehditaan kaikki yhdessä turvallisesta asiomisesta, niin pysytään terveinä. Hyvää kevättä ja Pääsiäisen odotusta kaikille!

Paljon kevään uutuuksia ja hyvät tarjoukset viikolla 9

Nyt kannattaa pysähtyä Kauppakeskus Palettiin oikein ajan kanssa. Täältä löytyy paljon kevään uutuuksia, sekä todella hyvät tarjoukset viikolle 9, osa tarjouksista jatkuu senkin jälkeen. Tervetuloa!

Kattauskilpailun tuloksia

Kauppakeskus Paletissa järjestettiin joulukuun lopulla kattauskilpailu, aiheena jouluinen kattaus. Pöytien kattajat olivat:
Hannele Lampila ja Ritva Jokinen ( Pöytä 1)
Tanja Kyrönlahti ja Tiina Hänninen ( Pöytä 2)
Tiina Pelkonen ( Pöytä 3)
Satu Kainu ja Terhi Juoperi ( Pöytä 4)
Kaikkiaan ääniä annettiin 1043 kpl, ja voittajapöytä oli numero 2, joka keräsi ääniä 362 kpl
Kattajat saivat käyttää Iittalan, Pentikin, Rustiikin ja Marimekon tuotteita.
Arvontapalkintona oli 2×20 euron lahjakortit, jotka sai Heidi Forsell ja Anna-Liisa Hänninen. Lohdutuspalkintona olleen yllätyspussin voitti Katja Jänkä.
Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Jouluviikon aukioloajat

Joulu on pian! Kauppakeskus Paletissa palvellaan ma-ke Sale 8-21, erikoisliikkeet 10-18 ja Alko 9-21. Jouluaattona erikoisliikkeet 9-12, Alko 9-12, Sale 8-16. Joulupäivänä koko Paletti suljettu. Tapaninpäivänä Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-18 ( osa klo 17 saakka) Alko suljettu. Sunnuntaina 27.12 Sale 10-21. erikoisliikkeet 12-18, Alko suljettu. Hyvää Joulua ja kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta. Tervetuloa Kauppakeskus Palettiin jatkossakin!

Jouluun tarjouksia viikolla 51 Paletissa.

Joulu lähestyy kovalla vauhdilla. Nyt kannattaa käyttää viikon 51 tarjoukset hyväksi Kauppakeskus Paletissa. Kivaa Joulun odotusta kaikille!

Paletissa tarjouksia viikolla 50

Tervetuloa jouluostoksille Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Muistetaan turvavälit ja käsien pesu/ desifiointi. Käy ostosten lomassa äänestämässä myös joulukattauksista sinun mielestä paras kattaus. Osallistua voi Paletin aulassa olevalla kupongilla ja pöydät löytyy numerojärjestyksessä aulan liiketilasta, joita pääsee katsomaan lasi-ikkunoiden kautta. Osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Viikonlopun 27.11-29.1.2020 tarjouksia Kauppakeskus Paletissa

Black Friday viikonlopulla Paletissakin taas hyvät alennukset liikkeiden tuotteissa. Katso tästä tarkemmin. Muistetaan hyvä käsienpesu ja desifiointi, sekä turvavälit , kun asioidaan Kauppakeskuksessa. Molemmilla ovilla sisääntullessa desifiointilaitteet ja myös liikkeissä käsidesiä saatavissa.

Joulunavaus Paletissa 13.-15.11.2020

Katsopa Paletin tarjoussivulta, mitä kaikkea mukavaa Kauppakeskuksessa viikonlopulla on luvassa. Paletin tontut ovat luvanneet paketoida kaikki lahjat ja pukkikin paikalla lauantaina klo 11-14 soittamassa kivaa joulumusiikkia. Glögiä ja pipareita myös samaan aikaan tarjolla. Kaikkien viikonloppuna käyneiden kesken arvotaan 2×50 euron lahjakortit.
Iittala outlet Kyyjärven myymälässä remonttimyynti kiihtyy. Torstaina 12.11. alkaen kaikki tuotteet vähintään -50%. Tarjoukset voimassa 22.11.2020 asti. Tuoterajoitukset henkilökunnalta.

Paletin 21-vuotissynttärit 30.10.-1.11.2020

Tervetuloa Kyyjärvelle taas Paletin synttäreiden merkeissä. Huikean hyviä synttäritarjouksia, arvomme 3×100 euron lahjakortit synttäreillä käyneiden kesken ja tottakai täytekakkukahvit juodaan la .31.10 klo 12-15. Liikkeet avataan Pyhäinpäivänä jo klo 11, Sale avoinna klo 10-21. Sunnuntaina jaetaan Paletin hihaheijastimia niin kauan kuin niitä riittää. Katso nettisivuiltamme tarjoukset osiosta tarkemmin kaikkien liikkeiden tarjouksista. Muistetaan kaikki hyvä käsienpesu/ desifiointi, sekä riittävät turvavälit niin että turvallinen asiointi Paletissa jatkuu edelleenkin.