Ajankohtaista

Talviale jatkuu.Loppiaisen aukiolot

Talviale jatkuu kuumana. Tuotteita tarjousrekeistä ja koreista 20-60 % alennuksin. Loppiaisena Sale avoinna klo 10-21 ja muut liikkeet 12-18. Tervetuloa edullisille ostoksille Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Uusi vuosi lähestyy, tietoa Paletin aukioloajoista.

Kauppakeskus Paletissa suuri talviale meneillään. Tuotteita laidasta laitaan 20-60 % alennuksilla. Lisäksi tarjousrekeissä mahtavia löytöeriä.

Perjantaina 31.12.2021 Kauppakeskus Paletissa Sale avoinna klo 8-21 ja muut liikkeet 10-16. Uudenvuodenpäivänä 1.1.2022 Sale avoinna klo 10-21, muut liikkeet kiinni. Kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaille. Onnea ja menestystä vuodelle 2022. Tervetuloa Palettiin jatkossakin!

Joulu pian, alennukset alkoi jo Paletissa!

Joulu on pian ovella. Kauppakeskus Paletissa on menossa jo hurja talviale.  Vielä ehtii edullisille ostoksille , tervetuloa.

Toivotamme kaikille joulun iloa ja valoa! Onnea myös vuodelle 2022.

Glögi/ torttutarjoilua ja jouluista musiikkia ostosten lomassa.

Tervetuloa jouluostoksille Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Tämän viikonlopun aikana on paljon uusia hyviä viikkotarjouksia liikkeissä ja lauantaina kauppiaat tarjoaa glögiä , sekä joulutorttuja asiakkaille klo 11 alkaen. Lisäksi Kirsi Asplund on luvannut  esittää joululauluja klo 12-14, joten jouluisissa tunnelmissa ollaan jo kovasti täällä Paletissa. Nähdään taas!

Hyviä lahjavinkkejä ja muorin tarjoamaa joulupuuroa!

Tervetuloa jouluisille ostoksille Kauppakeskus Palettiin, sekä nauttimaan joulumuorin riisipuurosta . Tarjoukset liikkeissä koko viikonlopun ja puuroa tarjolla la 11.12 klo 11 alkaen niin kauan kuin sitä riittää. Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan käsidesin käytöstä.  

Huomio! Iittala outlet pidennetyin aikatauluin Paletissa!

Nyt on tarjolla taas edullisesti laatutuotteita . Iittala outlet järjestää Paletin aulassa pop up myyntiä pidennetyin aukioloajoin ajalla 2.12-6.12.2021. Torstai-lauantai palvellaan aulassa 8-21 ja sunnuntai-maanantai 10-21. Kaikki muutkin liikkeet kannattaa kiertää samalla, sillä Paletin liikkeistä löytyy muitakin laadukkaita tuotteita. Pentikin, Marimekon, Vaateliike Evesin, Finlaysonin, Nanson ja  Vallilan tuotteista löytyy kätevästi lahjat kaikenikäisille. Myös Paletin lahjakortti on hyvä lahjavalinta. Tervetuloa Kyyjärvelle ja Kauppakeskus Palettiin!

Black Weekend Paletissa

Tervetuloa ostoksille Kauppakeskus Palettiin Black Weekendin myötä! Paljon uutuuksia liikkeissä ja hyvät tarjoukset! Paletin lahjakortti on hyvä vaihtoehto joululahjaksi myös!

Synttäriarvonta suoritettu!

Kauppakeskus täytti 22-vuotta, synttäreitä juhlittiin 5.-7.11.2021. Arvontapalkintona oli tällä kertaa 2 hengen ”luksuspaketti” Peurunkaan , jonka arvo  250 ,00. Palkinto lahjoitettiin yhteistyössä Kauppakeskus Paletin kauppiaat ry:n ja  Kylpylä Peurungan kanssa. Voittaja on Eija-Liisa Hintsala. Onnenpoikana toimi Paletissa 8.11 asiakkaana vieraillut Kari Viitala, virallisena valvojana Rustiikista  myyjä Arja Viirumäki. Onnittelut voittajalle ja lämmin kiitos Kylpylä Peurankaan lahjoituksestanne ja hyvästä yhteistyöstä.

Paletti täyttää jo 22 vuotta!

Nyt juhlitaan taas yhdessä Paletin synttäreitä koko viikonloppu 5.-7.11.2021

Hyvien tarjousten lisäksi luvassa on lauantaina kivaa ohjelmaa. Kauppiaat tarjoaa kakkukahvit klo 11 alkaen ja niin kauan kuin kakkua piisaa. Suosittu artisti Leif Lindeman esiintyy yleisölle klo 12, 13 ja 14. Lisäksi arvomme kaikkien viikonloppuna käyneiden kesken 250 euron luksusloman Kylpylä-Hotelli Peurunkaan yhteistyössä Peurungan kanssa.

Saimme tänne Palettiin jälleen paljon uuttakin nähtävää. Vallila rantautui Yhteismyymälään sopivasti ennen synttäreitä. Jatkossa Vallilan osastolta löytyy laadukkaat kankaat, verhot, matot, pussilakanat ja paljon muutakin.

Tervetuloa siis oikein ajan kanssa tapaamaan tuttuja ja tutustumaan erikoistarjouksiimme , sekä syksyn uutuuksiin.

 

Tiedoksi!

Lauantaina 30.10.2021 Iittala Outlet, Vaateliike Eves ja Sisustus Rustiikki palvelevat klo 10-15.  Nämä poikkeukselliset aukioloajat siis vain 30.10. 2021. Muut liikkeet avoinna normaaliaikataulujen mukaan.

Syyslomalle Paletin kautta

Nyt kannattaa ajella Kauppakeskus Paletin kautta syyslomille. Liikkeissä kivoja tarjouksia edullisesti ja paljon syysuutuuksia.Tervetuloa

Rustiikin 13-vuotissynttärit ja tarjouksia

Viikonloppuna jälleen hyviä tarjouksia Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä. Samalla juhlitaan Rustiikin 13-vuotissynttäreitä. Rustiikissa myös kahvitarjoilu lauantaina. Lisäksi perjantaina ja lauantaina jaossa yli 50 euron ostoksiin erä Maku kahvia kaupanpäälle. Tyynynpäällisiä alkaen 8,50 , valkoinen pitsituikkulyhty 9,50 ja Stella tuikkulamppu hintaan 8,50. Pentikin lastentuotteista alennusta saa -20% ( ei keramiikka). Tottakai muissakin liikkeissä tarjouksia ja paljon syksyn uutuuksia. Tervetuloa Kyyjärvelle Kauppakeskus Palettiin!

Venetsialais-viikonloppua Paletissa

Pitkästä aikaa on Paletissa taas tarjota jotain asiakkaillekin tapahtuman merkeissä. Koko viikonlopun ajan kauppiaat laittavat alelaareja ja alepöytiä ,joissa erikoiseriä hyviä tuotteita hurjin alennuksin. Lauantain ohjelmassa on mm moottorisahaveistäjät Tarmo Kovanen ja Timo Peiponen tekemässä moottorisahaveistoksia. Miehet sahailevat klo 10 alkaen ja juttelevat sahauksen ohella yleisön kanssa. Kaikkien viikonlopun aikana käyneiden kesken arvotaan 2 karhuveistosta ja 1 maakotkaveistos.
Lauantaina sisäaulassa esiintyy Elina Helkamäki & Pauli, jotka esittävät syksyisiä säveliä klo 12, 13 ja 14.
Vaateliike Evesissä on liiviesittelijä Marja-Helen Kotanen koko päivän esittelemässä liivejä ja alusasuja.
Kauppiaat tarjoavat asiakkaille makkaraa klo 11-15 pihakatoksessa.
Tervetuloa viettämään mukavia hetkiä Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle !

Anneli Norströmin taidetta taas Paletissa.

Tervetuloa tutustumaan Annelin taideteoksiin ja käsitöihin Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Liike löytyy heti Paletin aulasta ja on avoinna ma-pe 10-18, la 10-17 ja su 12-18 aina 1.8.2021 saakka. Teokset ja käsityöt ovat myös myynnissä.

Hemmotellaan nyt kunnolla Äitiä!

Tervetuloa valitsemaan hyvistä tarjouksista lahja Äidille. Kahvila-Ravintola Keskipisteen Äitienpäivälounaalla voi herkutella koko perheen kanssa edullisesti. Hyvää Äitienpäivää!

Vappu jo lähellä. Tervetuloa Vappuaattona maistamaan simaa ja munkkeja!

Vapuksi tempaistaan vauhtia Kauppakeskuksen hyvillä tarjouksilla. Simaa ja munkkia tarjolla asiakkaille klo 11 alkaen ja klo 12 Kauppiasyhdistys myy erän kotitekoisia munkkeja Paletin aulassa. Meillä on turvallista asioida ja suosituksena maskin käyttö. Käsidesiä löytyy sisääntuloauloista, sekä kaikista liikkeistä. Hyvää Vappua kaikille!
PS. Tarkista liikkeiden aukioloajat liikkeittäin! Vappuna Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-16

Kauppakeskus Paletissa palvellaan myös Pääsiäisenä

Paletissa keväiset uutuudet ja hyvät tarjoukset Pääsiäisen aikaan. Liikekohtaiset aukioloajat löytyvät tarkemmin liikkeiden sivuilta, mutta tässä tiedoksi yleisesti aukioloajoista:
Kiirastorstaina 1.4. Sale 8-21, erikoisliikkeet 10-18, Alko 9-21
Pitkäperjantaina 2.4. Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-18, Alko suljettu
Pääsiäislauantaina 3.4. Sale 8-21, erikoisliikkeet 10-16, Apteekki 10-14, Alko 9-18
1 Pääsiäispäivä 4.4. Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-18, Alko Suljettu
2 Pääsiäispäivä 5.4 Sale 10-21, erikoisliikkeet 12-18, Alko Suljettu
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, lisäksi kaikilla sisäänkäyntien auloissa käsidesiä käytettävissä ja toki kaikissa liikkeissä.
Tervetuloa tutustumaan Kauppakeskus Paletin tarjontaan Kyyjärvelle! Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Paljon kevään uutuuksia ja hyvät tarjoukset viikolla 9

Nyt kannattaa pysähtyä Kauppakeskus Palettiin oikein ajan kanssa. Täältä löytyy paljon kevään uutuuksia, sekä todella hyvät tarjoukset viikolle 9, osa tarjouksista jatkuu senkin jälkeen. Tervetuloa!