Ajankohtaista

Perinteinen syksyn Happy Days tapahtuma Paletissa jälleen.

Viikonloppu sujuu Kauppakeskus Paletissa Happy Days merkeissä. Liikkeet ovat loihtineet hyviä tarjouksia, lauantaina asiakkaille tarjolla donitsikahvit klo 11-14 ja lapsille , mehua donitsin kera, ilmapalloja, sekä heijastimia.

Tulkaahan taas joukolla Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle! Kyy York ravintolasta löytyy maukkaat pizza-ja kahvilaherkut ja ravintola on avoinna joka päivä klo 20  saakka.

 

Venetsialaiset ja hyviä tarjouksia Paletissa

Tervetuloa Venetsialais-viikonloppuun Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Lauantaina livemusiikkia  esittää Elina Helkamäki ja Pauli Hetekivi. Asiakkaille on tarjolla omenia,  luonnonmarjoja, sekä jogurttia. Tee oma sekoituksesi ja nauti! Vaateliike Eves avoinna enää lauantaina, joten kaikki loput naisten ja miesten tuotteet lähtee superhalvalla, 5,00 ,10,00 ja 15,00 e.

Liikkeissä on hurjia kesäalen viimeisiä eriä ja syksyn uutuuksiakin on jo paljon esillä. Tulkaahan siis joukolla taas Palettiin !

 

Lisäale Kauppakeskus Paletissa Myiittala -jäsenille!

Myiittala -jäsenenä  saat nyt 10 lisäalennusta jo alennetuista ja normaalihintaisista tuotteista. Toimi nopeasti, tuotteita on saatavilla rajoitetusti. Etu on voimassa vain Myiittala jäsenille 17.7.2022 saakka.

Etu ei koske Essence coctail-laseja, palvelutuotteita,logokasseja, ametistin sävyisiä tuotteita, tai Birds by Toikka taide- ja erikoistuotteita. Tervetuloa kesäostoksille palvelevaan Iittala outletiin Kyyjärvelle!

Tiedoksi Paletin lahjakorteista.

Kauppakeskus Paletin liikkeisiin on tähän asti voinut ostaa  lahjakortin, joka on käynyt kaikkiin muihin liikkeisiin, paitsi Alkoon ja Kyy York ravintolaan.

Nyt kun Eves lopettaa liiketoiminnan Paletissa tämä palvelu lakkautetaan. Jo ostetut lahjakortit ovat voimassa niin kauan kuin niihin on päiväystä voimassa ja ne voi käyttää kuten tähänkin saakka, mutta uusia ei enää myydä.

Liikkeiden omia lahjakortteja on toki käytössä jokaisella erikseen, nyt siis vain Paletin yhteislahjakortti lakkautuu.

 

Yhteismyymälän 3-vuotissynttärit ja Kyläkauppapäivä Paletissa11.6.2022

Kesä on vihdoin tullut ja Paletissa juhlistetaan valtakunnallista Kyläkauppapäivää hyvillä tarjouksilla  ja ohjelmalla. Sale tarjoaa kahvit lauantaina 10-14 ja lisäksi  tarjolla on poniratsastusta ja kärryajelua klo 11-13.

Yhteismyymälä Paletti on on toiminut jo 3 vuotta , joten nyt on aika viettää synttäreitä, jotka osuukin hyvin juuri Kyläkauppapäivään. Yhteismyymälän ja Salen tarjouksiin pääset tutustumaan tarkemmin mainoksen kautta.

Toki muutkin liikkeet pistävät kovia tarjouksia nyt viikonloppuna, joten kannattaa lähteä tutustumaan niihin oikein ajan kanssa.

Muotinäytös ja Vapun hulinaa Paletissa!

Viikolla 17 on Paletissa tarjolla taas elämyksiä laidasta laitaan. Koko viikon Alusasut Justihi Eikä Melekehen on myymässä tuotteitaan Paletin aulassa olevassa liiketilassa .  Naisten iltaa vietetään perjantaina mukavissa tunnelmissa, kun viimein päästään järjestämään tapahtuma pitkästä aikaa.

Tervetuloa siis  perjantaina 29.4  seuraamaan muotinäytöstä Palettiin Kyyjärvelle . Naisia hemmotellaan hyvillä tarjouksilla ja muotinäytökset nähdään klo 18 ja 19.  Mukana näytöksessä myös ihanat lapsi/  nuori mallit .Apteekki , Iittala outlet ja Yhteismyymälä ovat lahjoittaneet  arvontaan upeat tuotekorit.  Ravintola  Kyy Yorkissa on 18-20 mahtava pizzapuffet, joten iltaa kannattaa lähteä viettämään oikein ajan kanssa.

Lauantaina kauppiaat tarjoaa munkkia ja simaa asiakkaille klo 11-14. Lapsille myös ilmapalloja.

Liikkeisiin on tullut runsaasti kevään uutuustuotteita. Tervetuloa tutustumaan , mitä kaikkea täältä löytyy!

Naiset huomio!

Nyt kannattaa lähteä sovittelemaan alusasuja ja uimapukuja, sillä Alusasut Justihi Eikä Melekehen POP Up- myymälä vain tämän viikon 17 Paletissa Kyyjärvellä. Laadukkaita tuotteita runsaasti esillä ja asiantuntevaa , laadukasta palvelua! Tervetuloa  tutustumaan tuotteisiin.

Pääsiäistä Paletista!

Kauppakeskus Paletissa liikkeet ovat  avoinna pääsisäisenäkin joka päivä. Hyviä tarjouksia  ja hurjia alennuksia liikkeiden tuotteissa. Esillä on myös paljon jo monenlaista uutta kevääseen. Ravintola Kyy Yorkissa voi herkutella rauhassa ostosten lomassa. Tervetuloa Palettiin ja HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

HUOMIO! Tarkemmat liikekohtaiset aukioloajat löytyy Paletin liikkeiden nettisivuilta!

Kylpylälomapaketti arvottu

Perinteinen kevään tapahtuma Happy Days järjestettiin taas Kauppakeskus Paletissa 25.3-27.3.2022. Päiville oli arvontaan saatu Spa Hotel Runnin lahjoittama 2-hengen luxuslomapaketti pe-su , jonka arvo 640,00.

Onnellinen voittaja oli Riitta Leppävuori Vetelistä. Arvonta suoritettiin Paletissa 28.3 . Virallisena valvojana toimi myyjä Arja Viirumäki ja onnettarena asiakas Kaisu Kannasto. Paljon onnea voittajalle ja lämpimät kiitokset Spa Hotel Runnille mahtavasta palkinnosta.

Happy Days Päivät Paletissa 25.3-27.2.2022

Kevät tulee kohisten ja perinteinen  Happy Days tapahtuma jälleen Paletissa. Jarmo Finnilä  huoltaa saumurit/ ompelukoneet, sekä esittelee ja myy myös koneita koko viikonlopun ajan. Kauppiaat hemmottelevat asiakkaita  mm tarjoamalla makkaraa lauantaina klo 11-15  Kun ostat verho-tai pöytäliinakankaan Rustiikista, tai Marimekosta, niin ompelija Päivi Vierunketo ompelee ne sinulle veloituksetta lauantaina 26.3 klo 11-15.  Liikkeissä on kovia Happy Days tarjouksia ja lapsille jaossa ilmapalloja.

Ari Lavu tulee esiintyy lauantaina klo 12, 13 ja 14. Paikalla on myös Samurai Shopin edustaja myymässä pipoja ja lastenvaatteita.

Tottakai tapahtuman ohella myös arvontaa. Tällä kertaa Spa Hotel Runni on lahjoittanut arvontaan 2- hengen kylpylä / luxuslomapaketin pe-su , jonka arvo 640,00. Arpalipukkeita saa  liikkeistä.

Nyt siis suunnaksi Kyyjärvi, ja Kauppakeskus Paletti, jossa voi myös herkutella mahtavilla pizza-annoksilla koko perheen kanssa Ravintola Kyy Yorkin tiloissa.

Tervetuloa  Kauppakeskus Palettiin!

Ystävänpäivien viikonloppua Paletissa

Tule ja tuo tosiaan ystäväsikin Kauppakeskus Palettiin nyt viikonloppuna. Liikkeissä on hyvät tarjoukset ja lauantaina kauppiaat tarjoaa kaikille asiakkaille donitsikahvit. Arvonnassa on upea Vallilan lahjoittama matto ( ovh 105,00) , sekä 5kpl 2 hengen lahjakortteja( a,20,00), jotka arvotaan kaikkien niiden kesken , jotka palauttavat lehtikupongin Palettiin 14.2 mennessä. Kuponkeja on Torstai, Perhonjokilaakso, Viispiikkinen ja Viitasaaren seutu-lehdissä.

HYVÄÄ YSTÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Ravintola KYY YORK avattu Paletissa

Ruoka-ja kahviopalvelut ovat jälleen tarjolla Kauppakeskus Paletissa. Perjantaina 04.02.2022 avattiin uusi Ravintola KYY YORK , jossa lounas-pizza, -ja kahviopalvelut. Liike on avoinna joka päivä klo 10.00-20.00. Tervetuloa herkuttelemaan, sekä tutustumaan tuotteisiin.

Talviale jatkuu.Loppiaisen aukiolot

Talviale jatkuu kuumana. Tuotteita tarjousrekeistä ja koreista 20-60 % alennuksin. Loppiaisena Sale avoinna klo 10-21 ja muut liikkeet 12-18. Tervetuloa edullisille ostoksille Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Uusi vuosi lähestyy, tietoa Paletin aukioloajoista.

Kauppakeskus Paletissa suuri talviale meneillään. Tuotteita laidasta laitaan 20-60 % alennuksilla. Lisäksi tarjousrekeissä mahtavia löytöeriä.

Perjantaina 31.12.2021 Kauppakeskus Paletissa Sale avoinna klo 8-21 ja muut liikkeet 10-16. Uudenvuodenpäivänä 1.1.2022 Sale avoinna klo 10-21, muut liikkeet kiinni. Kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaille. Onnea ja menestystä vuodelle 2022. Tervetuloa Palettiin jatkossakin!

Joulu pian, alennukset alkoi jo Paletissa!

Joulu on pian ovella. Kauppakeskus Paletissa on menossa jo hurja talviale.  Vielä ehtii edullisille ostoksille , tervetuloa.

Toivotamme kaikille joulun iloa ja valoa! Onnea myös vuodelle 2022.

Glögi/ torttutarjoilua ja jouluista musiikkia ostosten lomassa.

Tervetuloa jouluostoksille Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Tämän viikonlopun aikana on paljon uusia hyviä viikkotarjouksia liikkeissä ja lauantaina kauppiaat tarjoaa glögiä , sekä joulutorttuja asiakkaille klo 11 alkaen. Lisäksi Kirsi Asplund on luvannut  esittää joululauluja klo 12-14, joten jouluisissa tunnelmissa ollaan jo kovasti täällä Paletissa. Nähdään taas!

Hyviä lahjavinkkejä ja muorin tarjoamaa joulupuuroa!

Tervetuloa jouluisille ostoksille Kauppakeskus Palettiin, sekä nauttimaan joulumuorin riisipuurosta . Tarjoukset liikkeissä koko viikonlopun ja puuroa tarjolla la 11.12 klo 11 alkaen niin kauan kuin sitä riittää. Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan käsidesin käytöstä.  

Huomio! Iittala outlet pidennetyin aikatauluin Paletissa!

Nyt on tarjolla taas edullisesti laatutuotteita . Iittala outlet järjestää Paletin aulassa pop up myyntiä pidennetyin aukioloajoin ajalla 2.12-6.12.2021. Torstai-lauantai palvellaan aulassa 8-21 ja sunnuntai-maanantai 10-21. Kaikki muutkin liikkeet kannattaa kiertää samalla, sillä Paletin liikkeistä löytyy muitakin laadukkaita tuotteita. Pentikin, Marimekon, Vaateliike Evesin, Finlaysonin, Nanson ja  Vallilan tuotteista löytyy kätevästi lahjat kaikenikäisille. Myös Paletin lahjakortti on hyvä lahjavalinta. Tervetuloa Kyyjärvelle ja Kauppakeskus Palettiin!

Black Weekend Paletissa

Tervetuloa ostoksille Kauppakeskus Palettiin Black Weekendin myötä! Paljon uutuuksia liikkeissä ja hyvät tarjoukset! Paletin lahjakortti on hyvä vaihtoehto joululahjaksi myös!