Ajankohtaista

ALEN LOPPUKIRI

Ale se vaan kiihtyy ja kiihtyy. Alen loppurysäyksessä vielä mm. Marimekon tarjouksena lisäetu-20% kaikista jo alennetuista vaatteista, laukuista, ja huiveista. Iittala outletin Kyyjärven myymälästä saat valkoista Teemaa 6,00 euroa 1-laatu, sekä Mariskooli 10,00 euroa. Evesin vaateliikkeessä erä tuotteita jopa vitosella ja kympillä. Boutique Minnan putiikissa alen loppueriä jopa -50% . Pentikin ja Sisustus-Rustiikin liikkeissäkin kivoja poistoja, joten tulkaahan pekomaan ja tekemään mukavia löytöjä Kauppakeskus Palettiin, Kyyjärvelle!

Lauantaina 9.12 Torttukahvit ja arvontaa.

Tervetuloa lauantaina 9.12 torttukahville Kauppakeskus Palettiin. Pääset samalla osallistumaan 100 euron lahjakortin arvontaan, joka arvotaan kaikkien 8.-10.12. Paletissa käyneiden kesken. Jouluun monenlaisia lahjavinkkejä löytyy liikkeistä ja hyviä, viikottain vaihtuvia tarjouksia luvassa jouluun saakka.Jos on vaikea päättää, mitä ostaisi joululahjaksi ystäville, tai läheisille, niin Paletin lahjakortti on mainio lahjaidea myös.

Joulunavaus Paletissa 1.-6.12.2017

Joulunavausta Paletissa juhlitaan kokonaista 6 päivää. Liikkeissä kunnon joulunavaustarjouksia ja reissunälkään löytyy hyvät lounas- kahviopalvelut. Arvomme kaikkien kävijöiden kesken joka päivä joulukinkun 1.-5.12. Lisäksi Itsenäisyyspäivän 6.12 aikana käyneiden kesken arvomme 100 euron lahjakortin. Lauantaina 2.12 riisipuuroa tarjolla klo 11 lähtien niin kauan kuin puuroa riittää. Joulupukkikin paikalla klo 11-15. Sunnuntaina 3.12 tonttu lukee lapsille satuja klo 12,13 ja 14, sekä pikkutontut jakavat lapsille tikkareita. Tulkaahan oikein ajan kanssa katsomaan, mitä kaikkea kivaa Jouluun tarjoaa Kauppakeskus Paletti Kyyjärvellä.

Black Friday Paletissa

Nyt on tosi pimmeetä touhua Paletissa! Kovia Black Friday tarjouksia liikkeissä perjantaina 24.11 ja hyviä tarjouksia luvassa koko viikonlopulle.Tulehan sinäkin penkomaan hyllyjä ja koreja. Samalla pääset tutustumaan jo Joulun tuotteisiin, joita Kauppakeskus Palettiin saapuu päivittäin.Tervetuloa!

Paletin 18-vuotissynttärit 3.-5.11.2017

Kauppakeskus Paletti on jo täysi-ikäinen! 18-vuotissynttäreitä juhlitaan koko viikonloppu 3.-5.11.2017. Liikkeissä on hurjia ale-eriä, tuotteita jopa -50% . Myös paljon syksyn ja tulevan talven uutuuksia jo esillä ja lisää tulee päivittäin.
Perjantaina syttärimenossa mukana Ilpon Katiska, joka tuo moottori-ja raivaussahoja , sekä tarvikkeita myyntiin ja sokkeliratkaisuista on kertomassa Termo-tuotteen aluejohtaja Jorma Ojajärvi.
Lauantaina 4.11 juodaan täytekakkukahvit klo 11-16. Jännitystäkin luvassa asiakkaille, sillä 100 ensimmäistä pääsee raaputtamaan 2 euron arvoisia Massi-arpoja sekä lauantaina, että sunnuntaina 5.11.
Lisäksi kaikki , jotka vierailevat Paletissa synttäriviikonlopun aikaan voivat halutessaan osallistua arvontaan, jossa palkintona on vuoden kahvit (52 pakettia!)
Tervetuloa palvelevaan Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Onnen Päivät Paletissa 24-26.3.2017

Kevään Onnen Päiviä vietetään taas Paletissa. Perjantaina paikalla on lehtien ja median edustajia klo 11 alkaen mm. Keskisuomalainen, Saarijärveläinen, Viispiikkinen,Järviseutu-lehti, Torstai-lehti,sekä Mediamyllärit Pientä mukavaa arvontaa luvassa.
Liikkeissä hyviä tarjouksia, sekä paljon kevään uutuustuotteita.
Veikon Kone Alajärvi järjestää Paletissa pe-su samsung-päivät. Perjantaina piha-alueella Kar Studion Eurotähti-karsintakilpailu karaokeautossa, jossa pääset samalla teettämään laulamstasi kappaleesta vaikka levyn itsellesi. Lauantaina piha-alueella Konehoppula esittelee moottori-ja raivaussahoja , sekä auton varasia.Aulassa esiintyy tangokuningas jouni Kerone Duo klo 13,14 ja 15. Sunnuntaina pelataan yleisöbingo, jossa pääpalkintona 100 euron lahjakortti Palettiin.
Kaikkien Onnen Päivien aikana käyneiden kesken arvotaan 650 euron arvosta lahjakortteja Palettiin!
Tervetuloa Palettiin, täällä sinua palvellaan!

Hiihtolomaviikolla Paletissa tarjolla!

Hiihtolomaviikolla kannattaa pysähtyä Paletissa oikein ajan kanssa. Liikkeissä jo kovasti kevään uutuuksia. Viikolla 9 Paletissa mm. Paletti Sportista erä talvikenkiä ja toppatakkeja -50%, Vaateliike Evesistä erä tuotteita 15 euroa, ja erä jopa 10 eurolla. Boutique Minnan putiikissa kaikista kevään takeista -20 %. Cafe Restaurantissa lounas joka päivä klo 10.30-14. Jos juhlat tulossa, niin Juhlapalvelu Amorista juhlat ja valokuvaus räätälöidään juuri sinun tarpeet ja toiveet huomioonottaen. Salessa Paninin konsulentti lauantaina 4.3. Ja mitä löytyykään Marimekon ,sekä Iittalan ja Sepon Kullan tarjouksista. Suut makiaks Karkkipistoksen kautta ja matkaevääksi suolaista Naurisahon Palvista. Siitähän se hyvä pysähdys Paletissa koostuu. Tervetuloa!

Ystävänpäivät Paletissa

Kauppakeskus Paletissa vietetään Ystävänpäiviä 10-12.2.2017. Tule ja tuo ystäväsikin tutustumaan liikkeiden ”Ystävälle tarjouksiin.”
Perjantaina paikalla myös Tekniset Japon edustajat. Tarjolla kännyköitä, kännyköiden kuoria, Saunalahden liittymiä, sekä pieniä kodinkoneita.
Lauantaina kauppiaat tarjoavat sydänmunkkikahvit klo 11-15. SPR:n Kyyjärven osasto ”Nähdään ystäviä”sekä verenpainemittausta klo 11-14.
Sunnuntaina TASATUNTI-arvonnat. 20 euron lahjakortit ja tuotepalkintoja arvotaan klo 13, 14, 15 ja 16. Tervetuloa viettämään Ystävien viikonloppua Kauppakeskus Palettiin, Kyyjärvelle!

Alkon aukioloajat muuttuivat

Alko palvelee Kauppakeskus Paletissa ma-pe klo 10-18, la klo 10-16 ja sunnuntaisin suljettu!

Salen aukioloajat muuttuivat

Sale palvelee Kauppakeskus Paletissa vuoden 2017 alusta alkaen seuraavasti: ma-la klo 8-21, su klo 10-21.

Paletin uudet verkkosivut

Kauppakeskus Paletin verkkosivut ovat uudistuneet. Palvelemme entistä paremmin netissä tiedotamalla tapahtumista ja tarjouksista. Olemme huomioineet myös mobiilikäyttäjät, uusia sivujamme onkin ilo lukea sekä tietokoneella että kannettavilla älylaitteilla.

Tervetuloa Palettiin ja nettiin!