Ajankohtaista

Sepon Kulta auki vielä tämän viikon

Sepon Kulta palvelee vielä tämän viikon ajan. Avoinna ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15. Tervetuloa superedullisille ostoksille!

Onnen Päivät Paletissa 15-17.9.2017

Syksyn Onnen Päiviä vietetään Kauppakeskus Paletissa 15.-17.9.2017.
Nyt on tarjoukset kohdillaan,sillä tuotteita saa -10-50% alennuksilla normaalihinoista. Tule ja äänestä samalla mielestäsi kaunein kattaus, tai asuste, kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 200 euro ja kaksi 50 euron lahjakorttia!
Lauantaina klo 11 alkaen tarjolla hernekeittoa niin kauan kuin keittoa riittää. Klo 12-15 esiintyy Tenoriluutnantti Raimo Salo ja sunnuntaina pyöritellään Onnenpyörää klo 12 eteenpäin.Tervetuloa!

Juhlakausi lähestyy ja Naisten iltaakin vietetään Paletissa.

Kesän juhlakausi on pian käsillä. Kauppakeskus Paletissa koko viikonloppu 12-14.5 hyviä tarjouksia , sekä liikkeissä arvotaa ja perjantaina mukava Naisten hemmotteluilta klo 16-20.. Mukaan muuttumisleikkiin ovat lupautuneet Mari Kemppainen ja Mari Pölkki. Muuntumisleikissä näille tehdään kampaukset, meikkaus ja tottakai Paletin Vaateliike Eves, sekä Boutique Minna pukevat naiset juhla-asuihin, jotka sitten esitellään yleisöllekin. Illassa ovat mukana Oriflame, Parturi-kampaamo Unelma, Kiertävä kampaaja Pirjo Oksanen, Hierontapalvelu Lumous, Liisan Lanka, SPR Kyyjärven osasto, HomCare-tuotteet,Salon Sonata kynsihoidot sekä Hyvinvointipalvelut Sirkka Rajala. Rajala esitelmöi n.klo 19 erilaisista hyvivointimahdollisuuksista ja palveluista
Tarjolla on lämmintä Dennispizzaa ja salaattikastikemaistiaisia, joita tarjoilee myyntipäällikkö Merja Muhonen. Illan musiikista vastaa The Rewolters Trio.
Kesän passikampanja käynnistyy myös. Liikkeissämme paljon uutuuksia, ideoita ja lahjavinkkejä Äitienpäivänkin kynnyksellä. Niin… Paletin lahjakorttikin on hyvä ostosvinkki. Tervetuloa!

Vappuna Paletti palvelee

Vapun aattona 30.4 Paletti palvelee 10-18 ja samoin Vappupäivänä 1.5 klo 10-18
Salen aukioloajat Vapun aattona 30.4 klo 10-21 ja HUOMIO! Vappupäivänä 1.5 klo 8-21

Onnen Päivät Paletissa 24-26.3.2017

Kevään Onnen Päiviä vietetään taas Paletissa. Perjantaina paikalla on lehtien ja median edustajia klo 11 alkaen mm. Keskisuomalainen, Saarijärveläinen, Viispiikkinen,Järviseutu-lehti, Torstai-lehti,sekä Mediamyllärit Pientä mukavaa arvontaa luvassa.
Liikkeissä hyviä tarjouksia, sekä paljon kevään uutuustuotteita.
Veikon Kone Alajärvi järjestää Paletissa pe-su samsung-päivät. Perjantaina piha-alueella Kar Studion Eurotähti-karsintakilpailu karaokeautossa, jossa pääset samalla teettämään laulamstasi kappaleesta vaikka levyn itsellesi. Lauantaina piha-alueella Konehoppula esittelee moottori-ja raivaussahoja , sekä auton varasia.Aulassa esiintyy tangokuningas jouni Kerone Duo klo 13,14 ja 15. Sunnuntaina pelataan yleisöbingo, jossa pääpalkintona 100 euron lahjakortti Palettiin.
Kaikkien Onnen Päivien aikana käyneiden kesken arvotaan 650 euron arvosta lahjakortteja Palettiin!
Tervetuloa Palettiin, täällä sinua palvellaan!

Hiihtolomaviikolla Paletissa tarjolla!

Hiihtolomaviikolla kannattaa pysähtyä Paletissa oikein ajan kanssa. Liikkeissä jo kovasti kevään uutuuksia. Viikolla 9 Paletissa mm. Paletti Sportista erä talvikenkiä ja toppatakkeja -50%, Vaateliike Evesistä erä tuotteita 15 euroa, ja erä jopa 10 eurolla. Boutique Minnan putiikissa kaikista kevään takeista -20 %. Cafe Restaurantissa lounas joka päivä klo 10.30-14. Jos juhlat tulossa, niin Juhlapalvelu Amorista juhlat ja valokuvaus räätälöidään juuri sinun tarpeet ja toiveet huomioonottaen. Salessa Paninin konsulentti lauantaina 4.3. Ja mitä löytyykään Marimekon ,sekä Iittalan ja Sepon Kullan tarjouksista. Suut makiaks Karkkipistoksen kautta ja matkaevääksi suolaista Naurisahon Palvista. Siitähän se hyvä pysähdys Paletissa koostuu. Tervetuloa!

Ystävänpäivät Paletissa

Kauppakeskus Paletissa vietetään Ystävänpäiviä 10-12.2.2017. Tule ja tuo ystäväsikin tutustumaan liikkeiden ”Ystävälle tarjouksiin.”
Perjantaina paikalla myös Tekniset Japon edustajat. Tarjolla kännyköitä, kännyköiden kuoria, Saunalahden liittymiä, sekä pieniä kodinkoneita.
Lauantaina kauppiaat tarjoavat sydänmunkkikahvit klo 11-15. SPR:n Kyyjärven osasto ”Nähdään ystäviä”sekä verenpainemittausta klo 11-14.
Sunnuntaina TASATUNTI-arvonnat. 20 euron lahjakortit ja tuotepalkintoja arvotaan klo 13, 14, 15 ja 16. Tervetuloa viettämään Ystävien viikonloppua Kauppakeskus Palettiin, Kyyjärvelle!

Alkon aukioloajat muuttuivat

Alko palvelee Kauppakeskus Paletissa ma-pe klo 10-18, la klo 10-16 ja sunnuntaisin suljettu!

Salen aukioloajat muuttuivat

Sale palvelee Kauppakeskus Paletissa vuoden 2017 alusta alkaen seuraavasti: ma-la klo 8-21, su klo 10-21.

Paletissa 17-vuotissynttärit 4-6.11.2016

Paletin synttäreitä juhlitaan 4.-6.11.2016. Hurjia tarjouksia! Lauantaina 5.11 täytekakkukahvit klo 11-16. Lapsille mehutarjoilu, ilmapalloja ja kasvomaalausta ( 12-15). Pe-su arvotaan joka päivä 50 pakettia kahvia! Tervetuloa!

Naistenilta pe 6.5 klo 18-21 Paletissa

Naisia hemmotellaan Paletissa

Tulevan viikonvaihteen aikana hemmotellaan naisia oikein kunnolla Kyyjärven Kauppakeskus Paletissa. Perjantaina Naisten illassa tuote-esittelijöitä, elävää musiikkia ja muotinäytös, sekä liikkeiden mukavia tarjouksia ja tietysti arvontaa.

Tenoriluutnantti Raimo Salon musiikin tahdeissa nähdään perjantaina kolmeen eri otteeseen kevään uusimmat muotivirtaukset. Lavalla Kauppakeskus Paletin aulassa HET-teatterin naiset esiintyvät klo 18.30 Paletti-Sportin asuissa, klo 19 on vuorossa Boutique Minnan asusteita ja klo 19.30 nähdään vielä otos Marimekon asusteista. Toki Raimo Salo esiintyy sitten muutenkin illan aikana tarjoten asiakkaille mahdollisuuden hyvän musiikin parissa päästä tutustumaan Paletin liikkeiden ja tuote-esittelijöiden tuotteisiin.

Paletin aulassa on 6.5 perjantaina klo 18-21 esillä naisten alusasuja, joita esille ja sovitukseen tuovat Ella Noora ja Virpi Humppi Karstulasta. Neenuska lasten asusteita ja pipoja tuo paikalle Hilla Saarijärveltä. Itsnäiset Herbalife jälleenmyyjät Tiina Väliaho ja Susanna Österlund tulevat Soinista kertomaan ravintoon liittyvistä mahdollisuuksista. Kyyjärven naisyrittäjiäkin on mukana,For Ever tuotteita esittelee Katariina Vasalampi , Parturi-Kampaamo Unelman Miia Takala auttaa kulmien muotoilussa ja värjäyksessä, Irma Pölkki kertoo puolestaan mm. Aloedermar hyvinvointituotteista. Oriflamen tuotteita edustavat Jaana Honkanen , sekä Sanna-Liisi.

Iittala Outletin myymälässä opastetaan eri puutarhavälineiden käyttöä. Puutarhavälineistä onkin luvassa hyviä tarjouksia. Iittalan Kastehelmikampanjaan kannattaa myös samalla tutustua tarkemmin. Marimekko antaa kaikille Naisten illan aikana asioineille -10 % alennuksen kaikista tuotteista. Lisäksi 50 euron ostoksista luvassa yllätyslahja. Pentikin liikkeessä on viikonlopun ajan mm. kattauskilpailu ja runsaasti erilaisia kukka-asetelmia,sekä kimppuja ja lahjavinkkejä. Illan aikana voi pysähtyä vaikkapa kakkubuffetille Kahvila Amoriin, samalla voi kurkistaa hurjat tarjoukset Paletti-Sportista ja Boutigue Minnan vaateliikkeen osalta.

Salessakin asioidessa perjantain Naisten illan aikana on syytä säilyttää 20 euron arvoiset kassakuitit, nimittäin sillä pääsee osallistumaan ”selviytymispaketin ” arvontaan.

Kylpylä Peurunka on tarjoamassa jollekin onnekkaalle myös 2-hengen kylpylälahjakorttia, joka arvotaan Naisten iltaan osallistuneiden kesken. Lahjakortin arvo 179,00

Nyt siis vain liikkeelle ja viettämään mukavaa iltaa Kauppakeskus Palettiin. Äitienpäiväkin on samana viikonloppuna, joten kannattaa lähteä katsomaan kauempaakin, mitä kaikkea Paletissa on tarjolla.

Paletin uudet verkkosivut

Kauppakeskus Paletin verkkosivut ovat uudistuneet. Palvelemme entistä paremmin netissä tiedotamalla tapahtumista ja tarjouksista. Olemme huomioineet myös mobiilikäyttäjät, uusia sivujamme onkin ilo lukea sekä tietokoneella että kannettavilla älylaitteilla.

Tervetuloa Palettiin ja nettiin!