Ajankohtaista

Kesäkauppapäivä, makkaratarjoilua ja työpajojaja Yhteismyymälän 4v- synttärit.

Tervetuloa  Kauppakeskus Paletin järjestämään Kesäkauppapäivään lauantaina 10.6.2023. Kuten näkyy , monenlaista mukavaa on tarjolla. Sale tarjoaa asiakkaille makkaraa klo 11-14 ja heti sen jälkeen joku onnellinen pääsee keräämään satasella ostoskoriinsa Salesta tuotteita  itselleen, kunhan arvonta suoritettu.  Liikkeissä on hyviä tarjouksia, ja myös Apteekki avoinna . Apteekillakin kannattaa poiketa, siellä on arvontaa lauantaina.

Yhteismyymässä tapahtuu monenlaista 4-vuotissynttäreiden myötä. Hopeakorun tuote-esittelijä on paikalla ja asiakkaiden kesken koruarvontaa. Väri-ja tyylikonsultti Pirjo Kallioniemi tekee pikavärianalyyseja huiveilla. Lisäksi Lakumestan karkkimaistatusta ja lapsille ilmapalloja, sekä eri Yhteismyymälän osastoilla hyviä erikoistarjouksia.

Lelukirppikselle voi tulla lapset vanhempien kanssa myymään leluja, kirppispaikan hinta 5,00.

MaaliMuijan spray-maaleja pääsee kokeilemaan tuomalla pienen esineen kotoa tuunattavaksi . Maaleja on myynnissä  jatkossakin Sisustus Rustiikin liikkeessä.

Kannonkukan osastolla voi kokeilla  asetelman tekoa. Kaikki tarvikkeet on jo valmiina, osallistumismaksu 5 euroa.  Asetelman saa jokainen osallistuja viedä kotiinsa.

Vietetään kiva Kesäkauppapäivä yhdessä Paletissa!

Pääsiäisen taikaa… kivaa aikaa. Noitia Paletissa.

Pääsiäisviikolla Paletin aulassa on kuvia noidista, jotka ovat joko Paletin liikkeistä tai Kyöpelinvuorelta. Käykääpä tutustumassa näihin noitiin ja täyttäkää lappuihin, mistä Paletin liikkeistä kukin on, ja kuka on tullut Kyöpelinvuorelta. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2kpl 50 euron lahjakortteja.

Paletin kauppiaat toivottavat kaikille iloista pääsiäisen aikaa. Paletin liikkeet ovat avoinna seuraavasti:Pitkäperjantai sale 10-18,erikoisliikkeet 12-18, alko suljettu. Pääsiäislauantai sale 8-20, Erikoisliikkeet 10-17, alko 10-18 . 1.pääsiäispäivä sale 10-18, erikoisliikkeet 10-18. alko suljettu. 2.pääsiäispäivä sale 10-18, erikoisliikkeet 10-18, alko suljettu.

Anton Häkkinen Onnen Päiville 18.3.2023

Nuori ,12-vuotias Anton Häkkinen tulee viihdyttämään yleisöä Paletin Onnen Päivillle lauantaina 18.3. Anton on nuoresta iästä huolimatta esiintynyt jo kahdeksan vuotta. Hän aloitti laulamisen  4-vuotiaana. Esiintymisiä on riittänyt palvelukodeissa, syntymäpäivillä, erilaisissa konserteissa ja markkinoilla. Anton esittää pääasiassa sota-ajan lauluja, mutta laulaa myös kansanlauluja ja soittaa haitaria. Anton kertoo kunnioittavansa paljon sotaveteraaneja ja haluaa sota-ajan laulujen myötä olla omalta osaltaan viemässä tärkeää sanomaa eteenpäin.

Anton Häkkinen esiintyy lauantaina klo 12,30, 13,30 ja 14.30. Kauppiaat ovat laittaneet erikoistarjouksia koko viikonlopulle ja lauantaina tarjotaan kaikille asiakkaille myös donitsikahvit.

Sunnuntaina 19.3 pääsee asiakkaat pyöräyttämään Onnenpyörää , jossa pienien palkintojen ohella voi päästä osallistumaan 100 euron lahjakortin arvontaan. Tervetuloa siis kokeilemaan onneanne.

Tavataan Onnen Päivillä Paletissa Kyyjärvellä!

Muotinäytös ja Kyy Yorkin 1-vuotissynttärit 11.2.2023

Viikonloppuna vietetään Ystävän viikonloppua Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä. Samalla juhlitaan ravintola Kyy Yorkin 1-vuotissynttäreitä. Paletin aulassa nähdään Annulin ja Yhteismyymälässä toimivan yritys Fiini Fröökynän järjestämä muotinäytös klo 13.  Esillä on kirkkaita  ja  pirteitä kevään uutuustuotteita useissa eri muotiväreissä. Ex-kansanedustaja ja vaaleissa  uudelleen eduskuntaan pyrkivä  Aila Paloniemi on myös paikalla. Aila tunnetaan kyyjärveläisenä pitkän linjan politikkona, joka vaikuttaa nykyisin Jyväskylässä.

Kyy York ravintolassa pääsee nauttimaan listan aterioita kympillä koko päivän ajan ( juomat ei sisälly hintaan) Lisäksi ravintolassa pyörii klo 14-19 Hannu Oksasen vetämä karaoke, jonne halukkaat voivat tulla vapaasti laulamaan lempparikappaleitaan.

Kaikkien Paletissa viikonloppuna käyneiden kesken arvotaan 7kpl 30 euron lahjakortteja Paletin liikkeisiin.

Kauppiaat ovat laittaneet jälleen hyvät ”ystävätarjoukset” koko viikonlopulle, joten siepatkaa ystävät mukaan ja tulkaa viettämään mukavaa viikonloppua Palettiin Kyyjärvelle.

Uuden vuoden alkua!

Kauppakeskus Paletissa palvellaan seuraavasti Uudenvuoden aattona 31.12 2022 Sale 8-21, Ravintola Kyy York 11-20, Erikoisliikkeet 10-16 , Alko 9-18.

Uudenvuodenpäivänä 1.1.2023 Sale avoinna 10-18, Ravintola Kyy York 11-20, muut liikkeet kiinni!

2.1.2023 palvellaan normaaliaikatauluin. Muistathan että Sale muuttaa aukioloajat 1.1.2023 lähtien näin : ma-to , sekä la 8-20, pe 8-21 ja su 10-18.

Oikein hyvää alkavaa uutta vuotta kaikille toivoo Paletin Kauppiaat!

Jouluviikolla Paletti palvelee!

Jouluviikolla on osa liikkkeistä avoinna normaalista poiketen. Esim Iittala outletissa palvellaan 19.-22.12 . 10-19, perjantaina 23.12. 10-20 ja jouluaattona 24.12-9-12. Yhteismyymälässä ma-pe 10-19 ja jouluaattona 9-13. Kyyjärven Apteekki avoinna myös jouluaattona 9-12. Salen loppuvuosi kuluu vielä entisillä aukioloajoilla, mutta vuoden vaihduttua tulee voimaan uudet aukioloajat, jotka näkyy ilmoituksessakin. Marimekko , Rustiikki ja Ravintola Kyy York ovat kiinni jouluaattona.

Paletin yrittjät ja koko henkilökunta toivottavat Rauhallista Joulua kaikille sekä Onnea tulevalle Uudelle Vuodelle!

Tervetuloa ostoksille jatkossakin Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Joulunavaus Paletissa 18.-20.11.2022

Koko viikonlopun ajan hyvät tarjoukset ja mukavia lahjaideoita Paletin  liikkeissä. Lauantaina pääsee kaikki halukkaat laulamaan joululauluja Paletin aulassa. Hannu Oksanen on paikalla 12-15 vetämässä joululaulukaraokea ja joulupukki ottaa vastaan lasten lahjatoiveita samaan aikaan . Glögiä + pipareita tarjotaan asiakkaille klo 11-14.

Tervetuloa joulunavaukseen Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle! Tarjoukset näet tarkemmin tarjoukset osiosta.

Pukki paikalla lauantaina klo 12-15

Nyt juhlitaan Paletin 23-vuotissynttäreitä!

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä juhlitaan 4.-6.11.2022, sillä  Paletti täyttää jo 23-vuotta. Hurjia tarjouksia on taas  liikkeissä ja mukavaa ohjelmaa niin aikuisille,  kuin lapsillekin luvassa. Lauantaina kaikille asiakkaille tarjolla  täytekakkukahvit klo 11-15. Aulassa elävää musiikkia on kuultavissa Jarkko Järvenpään esittämänä klo 12,13 ja 14. Uutta hauskuutta asiakkaille on luvassa myös lattiabingon merkeissä. Sitä pelataan klo 13 ja 15 välillä. Palkinnot on kaikki  liikkeiden lahjoittamia. Tarkemmin säännöistä sitten paikan päällä pelin alkaessa. Kyyjärven Martatkin ovat menossa mukana   laittaen  toimintapisteen Kotivara-esittelyä varten ja heillä on myös pika-arvontaa.

Sunnuntaina lapsille pystytetään pomppulinna ( entiset Evesin tilat) . Paikalla on myös ukrainalainen taitavaToityana Kolieva , joka taiteilee lapsille kasvomaalauksia. Lisäksi jokainen pomppulinnassa kävijä saa ilmapallon ja heijastimen. Pomppulinna avoinna klo 13-16.

Tervetuloa juhlistamaan Paletin synttäreitä. Liikkeiden tarjouksista tarkemmin  tarjoukset sivulla.

cof

 

Rustiikki täyttää 14 vuotta. Sitä juhlitaan 7.-9.10.2022

Rustiikin yrittäjä Tarja Ojala on toiminut Kauppakeskus Paletissa jo 14 vuotta. Sitä Rustiikki juhlii nyt viikonloppuna kivojen tarjousten ja tarjoilun lomassa. Vuosipäivään liittyen liikkeessä on kivoja 14 euron tarjouksia koko viikonlopun ajan . Mm valkoinen talolyhty led valosarjalla , musta, tai valkoinen pajulyhty, kaitaliina 40×140 cm ja samettinen tyynynpäällinen 45×45 cm. Koko putiikki on muutenkin täynnä monenlaisia esineitä ja tavaroita. Rustiikista löytyy kukat, syksyn uutta PaaPiin mallistoa ja Pentikin tunnettuja  tuotteita ja kankaita moniin eri tarpeisiin.  Leivoskahvit asiakkaille on tarjolla la 8.10 klo 10-14. Rustiikin synttäreiden kunniaksi muutkin liikkeet ovat laittaneet hyviä tarjouksia viikonlopuksi, joten nyt kannattaa lähteä liikkeelle oikein ajan kanssa ja kierrellä rauhassa Paletin kauppaliikkeet.

Perinteinen syksyn Happy Days tapahtuma Paletissa jälleen.

Viikonloppu sujuu Kauppakeskus Paletissa Happy Days merkeissä. Liikkeet ovat loihtineet hyviä tarjouksia, lauantaina asiakkaille tarjolla donitsikahvit klo 11-14 ja lapsille , mehua donitsin kera, ilmapalloja, sekä heijastimia.

Tulkaahan taas joukolla Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle! Kyy York ravintolasta löytyy maukkaat pizza-ja kahvilaherkut ja ravintola on avoinna joka päivä klo 20  saakka.

 

Venetsialaiset ja hyviä tarjouksia Paletissa

Tervetuloa Venetsialais-viikonloppuun Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Lauantaina livemusiikkia  esittää Elina Helkamäki ja Pauli Hetekivi. Asiakkaille on tarjolla omenia,  luonnonmarjoja, sekä jogurttia. Tee oma sekoituksesi ja nauti! Vaateliike Eves avoinna enää lauantaina, joten kaikki loput naisten ja miesten tuotteet lähtee superhalvalla, 5,00 ,10,00 ja 15,00 e.

Liikkeissä on hurjia kesäalen viimeisiä eriä ja syksyn uutuuksiakin on jo paljon esillä. Tulkaahan siis joukolla taas Palettiin !

 

Lisäale Kauppakeskus Paletissa Myiittala -jäsenille!

Myiittala -jäsenenä  saat nyt 10 lisäalennusta jo alennetuista ja normaalihintaisista tuotteista. Toimi nopeasti, tuotteita on saatavilla rajoitetusti. Etu on voimassa vain Myiittala jäsenille 17.7.2022 saakka.

Etu ei koske Essence coctail-laseja, palvelutuotteita,logokasseja, ametistin sävyisiä tuotteita, tai Birds by Toikka taide- ja erikoistuotteita. Tervetuloa kesäostoksille palvelevaan Iittala outletiin Kyyjärvelle!

Tiedoksi Paletin lahjakorteista.

Kauppakeskus Paletin liikkeisiin on tähän asti voinut ostaa  lahjakortin, joka on käynyt kaikkiin muihin liikkeisiin, paitsi Alkoon ja Kyy York ravintolaan.

Nyt kun Eves lopettaa liiketoiminnan Paletissa tämä palvelu lakkautetaan. Jo ostetut lahjakortit ovat voimassa niin kauan kuin niihin on päiväystä voimassa ja ne voi käyttää kuten tähänkin saakka, mutta uusia ei enää myydä.

Liikkeiden omia lahjakortteja on toki käytössä jokaisella erikseen, nyt siis vain Paletin yhteislahjakortti lakkautuu.

 

Yhteismyymälän 3-vuotissynttärit ja Kyläkauppapäivä Paletissa11.6.2022

Kesä on vihdoin tullut ja Paletissa juhlistetaan valtakunnallista Kyläkauppapäivää hyvillä tarjouksilla  ja ohjelmalla. Sale tarjoaa kahvit lauantaina 10-14 ja lisäksi  tarjolla on poniratsastusta ja kärryajelua klo 11-13.

Yhteismyymälä Paletti on on toiminut jo 3 vuotta , joten nyt on aika viettää synttäreitä, jotka osuukin hyvin juuri Kyläkauppapäivään. Yhteismyymälän ja Salen tarjouksiin pääset tutustumaan tarkemmin mainoksen kautta.

Toki muutkin liikkeet pistävät kovia tarjouksia nyt viikonloppuna, joten kannattaa lähteä tutustumaan niihin oikein ajan kanssa.

Muotinäytös ja Vapun hulinaa Paletissa!

Viikolla 17 on Paletissa tarjolla taas elämyksiä laidasta laitaan. Koko viikon Alusasut Justihi Eikä Melekehen on myymässä tuotteitaan Paletin aulassa olevassa liiketilassa .  Naisten iltaa vietetään perjantaina mukavissa tunnelmissa, kun viimein päästään järjestämään tapahtuma pitkästä aikaa.

Tervetuloa siis  perjantaina 29.4  seuraamaan muotinäytöstä Palettiin Kyyjärvelle . Naisia hemmotellaan hyvillä tarjouksilla ja muotinäytökset nähdään klo 18 ja 19.  Mukana näytöksessä myös ihanat lapsi/  nuori mallit .Apteekki , Iittala outlet ja Yhteismyymälä ovat lahjoittaneet  arvontaan upeat tuotekorit.  Ravintola  Kyy Yorkissa on 18-20 mahtava pizzapuffet, joten iltaa kannattaa lähteä viettämään oikein ajan kanssa.

Lauantaina kauppiaat tarjoaa munkkia ja simaa asiakkaille klo 11-14. Lapsille myös ilmapalloja.

Liikkeisiin on tullut runsaasti kevään uutuustuotteita. Tervetuloa tutustumaan , mitä kaikkea täältä löytyy!

Naiset huomio!

Nyt kannattaa lähteä sovittelemaan alusasuja ja uimapukuja, sillä Alusasut Justihi Eikä Melekehen POP Up- myymälä vain tämän viikon 17 Paletissa Kyyjärvellä. Laadukkaita tuotteita runsaasti esillä ja asiantuntevaa , laadukasta palvelua! Tervetuloa  tutustumaan tuotteisiin.

Pääsiäistä Paletista!

Kauppakeskus Paletissa liikkeet ovat  avoinna pääsisäisenäkin joka päivä. Hyviä tarjouksia  ja hurjia alennuksia liikkeiden tuotteissa. Esillä on myös paljon jo monenlaista uutta kevääseen. Ravintola Kyy Yorkissa voi herkutella rauhassa ostosten lomassa. Tervetuloa Palettiin ja HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

HUOMIO! Tarkemmat liikekohtaiset aukioloajat löytyy Paletin liikkeiden nettisivuilta!

Kylpylälomapaketti arvottu

Perinteinen kevään tapahtuma Happy Days järjestettiin taas Kauppakeskus Paletissa 25.3-27.3.2022. Päiville oli arvontaan saatu Spa Hotel Runnin lahjoittama 2-hengen luxuslomapaketti pe-su , jonka arvo 640,00.

Onnellinen voittaja oli Riitta Leppävuori Vetelistä. Arvonta suoritettiin Paletissa 28.3 . Virallisena valvojana toimi myyjä Arja Viirumäki ja onnettarena asiakas Kaisu Kannasto. Paljon onnea voittajalle ja lämpimät kiitokset Spa Hotel Runnille mahtavasta palkinnosta.

Happy Days Päivät Paletissa 25.3-27.2.2022

Kevät tulee kohisten ja perinteinen  Happy Days tapahtuma jälleen Paletissa. Jarmo Finnilä  huoltaa saumurit/ ompelukoneet, sekä esittelee ja myy myös koneita koko viikonlopun ajan. Kauppiaat hemmottelevat asiakkaita  mm tarjoamalla makkaraa lauantaina klo 11-15  Kun ostat verho-tai pöytäliinakankaan Rustiikista, tai Marimekosta, niin ompelija Päivi Vierunketo ompelee ne sinulle veloituksetta lauantaina 26.3 klo 11-15.  Liikkeissä on kovia Happy Days tarjouksia ja lapsille jaossa ilmapalloja.

Ari Lavu tulee esiintyy lauantaina klo 12, 13 ja 14. Paikalla on myös Samurai Shopin edustaja myymässä pipoja ja lastenvaatteita.

Tottakai tapahtuman ohella myös arvontaa. Tällä kertaa Spa Hotel Runni on lahjoittanut arvontaan 2- hengen kylpylä / luxuslomapaketin pe-su , jonka arvo 640,00. Arpalipukkeita saa  liikkeistä.

Nyt siis suunnaksi Kyyjärvi, ja Kauppakeskus Paletti, jossa voi myös herkutella mahtavilla pizza-annoksilla koko perheen kanssa Ravintola Kyy Yorkin tiloissa.

Tervetuloa  Kauppakeskus Palettiin!