Ajankohtaista

Tulossa upea taidenäyttely Palettiin. Avajaisia juhlitaan 23.2.klo 12. Kahvi+leivostarjoilu12-15

Ihan uutta tulee olemaan Kauppakeskus Paletissa pidettävä taidenäyttely 23.2-31.3.2024. Neljä taiteilijaa laittavat töitään esille. Luvassa onkin loistavaa värien räiskyntää, sekä hienoja teoksia eri aiheita ja materiaaleja käsitellen.

Taiteilija Sirpa Kataja Vimpelistä on pitkän linjan taiteilija,  kuvataiteen ja posliininmaalauksen opettaja. Hänellä on tälläkin hetkellä kolme vakituista maalausryhmää Vimpelissä , sekä lyhytkursseja Alajärvellä ja Kortesjärvellä, lisksi kesäkurssi Vimpelissä.  Sirpa maalaa kaikkea mahdollista, monilla väreillä ja tekniikoilla. Tässä näyttelyssä on kattava läpileikkaus hänen maalauksistaan eri vuosilta .

Taiteilija Olga Melet-Pajuoja asuu Perhossa,jonne hän muutti lähes 20 vuotta sitten Venäjältä. Olga opiskeli aikoinaan Pietarissa taideammattikoulussa mainosgraafikoksi ja kuvataidonopettajaksi hän valmistui Pedagookien yliopistossa.  Perhossa Olga toimii Perhonjokilaakson kansalaisopistossa kuvaamataidon opettajana. Kuvataidekursseilla niin aikuiset kuin lapset näkevät ja oppivat käyttämään öljy-akryyli-ja pastellivärejä.Taiteilija on järjestänyt näyttelyjä omilla, mutta paljon myös yhdessä oppilaidensa kanssa. Kyyjärvellekin hän lupautui heti todeten, että aina näyttelyille löytyy aikaa.

Taiteilija Laura Tuominiemen kertoman mukaan luovuus lähtee sisältäpäin. Inspiraatio luomistyöhön ei koskaan ilmoita, se voi puskea läpi vaikka keskellä päivää. Värien leikittely ja 3D ajattelutapa on olennaista hänen luomisessa ja tekemisessä. Laura on itseoppinut taiteilija Seinäjoelta, jolla on päätyö omassa parturikampaamossaan Seinäjoella. Taulutaiteen lisäksi hän työstää korvakoruja. Taulut syntyvät pääasiassa omasta mielikuvituksesta, mutta tilaustöitäkin Laura tekee. Kyyjärvelle koottava näyttely on tämän taitelijan seitsemäs.  Laura toivoo taiteensa herättävän kävijöille monenlaisia ajatuksia.

Karstulalaisen kuvataiteilija/ muusikko Niilo Oikarin taide edustaa digitaalista kuvataidetta, jossa tekoälyä hyödynnetään kuvan luomisessa osana taiteellista työskentelyä. Näyttelyn tauluissa syvennytään tarkastelemaan musiikin ja luonnon suhdetta. Värikkäissä teoksissa maanläheinen kansanmusiikki ja urbaani jazz yhdistyvät uudenlaisiksi musiikkimaisemiksi.

Avajaiset näyttelylle Paletissa Kyyjärvellä pe.23.2 klo 12 alkaen . Kahvi+ pullatarjoilu kaikille klo 12-15. Kunnan tervehdyksen avajaisiin tuo elinkeinokoordinaattori Teija Uitto-Kohonen klo 13. Lisäksi kaikki taiteilijat lahjoittavat yhden tauluistaan arvontaan, joka suoritetaan sitten näyttelyn päättyessä 31.3.2024. Taiteilijat ovat paikalla itsekin ( Niilo Oikari estynyt) kertomassa taiteestaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki. Järjestelyissä on ollut mukana myös Kyyjärven kunnan kulttuuritoimi.

Talvi-alen loppukiri Paletissa 18.-21.1.2024

Talvi-alen loppurysäys on  Kauppakeskus Paletissa  18.-21.1.2024. Nyt kannattaa käyttää alennukset hyväksi, sillä mm Iittala outletissa poistotuoteita jopa -60 % . Rustiikissa muiden alennusten lisäksi erä joulutuotteita-50 % ja Yhteismyymälässä Nanson tuotteista lisäalennus -30 % jo alennetuista tuotteista, samoin erä kenkiä -40%. Marimekon yksi monista tarjouksista on erä collegepuseroita vain 85e. Katso kuvasta lisää liikkeiden alennuksista. Ostosten lomassa voit herkutella Kyy Yorkissa, sielläkin koko viikonlopun mm kebab+ ranskalaiset, tai Americano pizza kympillä.  Tulkaahan edullisille ostoksille palvelevaan Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Joulupuurolle ja ostoksille Palettiin

Tervetuloa joulupuurolle lauantaina 16.12.2023 klo 11-14 . Samalla voit kuunnella Jari Simolan esittämiä joululauluja. Jari esiintyy klo 12-15. Joulun lahjat löytyy liikkeistä, joissa hyvät tarjoukset ja paljon ihania lahjaideoita. Samalla kannattaa osallistua passikampanjaan. Kolme 20 euron leimaa keräämällä osallistut 100 euron lahjakortin arvontaan. Passikampanja 1.12-31.12.2023. Nähdään Paletissa Kyyjärvellä!

Paletin joulunavaus 18.11.2023

Paletin joulunavauksessa joulupolulla voit askarrella jouluisia kransseja ja havukoristeita. Lapsille myös piirrustusta, sekä  askartelua. Kaikille on tarjolla glögiä joulutortun kera la klo 11-15.. Pukki on lupautunut olemaan tontun kanssa paikalla klo 12-15 jolloin voi ottaa kuvia pukin kanssa. Samalla lapset voivat esittää lahjatoiveita ja tuoda kirjeitä pukille.  Liikkeissä on liikekohtaisia arvontoja, ja todella hyviä lahjavinkkejä,  jouluisia sisustusmateriaaleja, kyttilöitä, lyhtyjä yms. Tervetuloa joulunavaukseen Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Paletin 24v. synttäreitä juhlitaan 2.-5.11.2023

Kauppakeskus Paletissa juhlitaan taas piakkoin synttäreitä, eli marraskuun 2.-5. 11.2023 on  synttärit ja tottakai hurjat tarjoukset liikkeissä. Lauantaina 4.11 livemusiikkia tarjoilee tuore Voice of Finland voittaja Onni Kivipelto. Samalla asiakkaille on tarjolla täytekakkukahvit. Onni Kivipelto Duo esiintyy Paletin aulassa klo 12-15.  Lisäksi kaikkien Paletin synttäreillä käyneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti. Tervetuloa viihtymään Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Happy Days taas Paletissa!

Syksyn perinteinen Happy Days viikonloppu on jälleen Paletissa 22.-24.9.2023. Liikkeiden hyvien tarjousten lisäksi tarjolla on lauantaina donitsikahvit asiakkaille klo 11-14. Hanuritaiteilija Kirsi Asplund esiintyy aulassa klo 12-15 . Sunnuntaina asiakkaat saavat kokeilla tuuriaan 12-14 pyörittämällä Onnenpyörää. Jokaiselle 1pyöräytys/ asiakas, ja hyvällä tuurilla voi voittaa jotain kauppiaiden lahjoittamia tuotteita.

Tervetuloa viihtymään ja tapaamaan tuttujakin Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Venetsialaisten arvonta suoritettu!

Venetsialaisten viikonloppu sujui hyvin Paletissa. Tapahtuman yhteydessä oli myös arvontaa, jossa 7 kpl 50:n euron lahjakortteja arvottiin eri liikkeisiin.

Arvonnan virallisena valvojana toimi myyjä Arja Viirumäki, ja onnettarena Saima Luomanen, joka oli tullut käymään Paletissa Ylihärmästä.

Tässä voittajat liikkeittäin

Iittala outletin lahjakortti Ritva Jääskeläinen

Sale Jouni Haapaniemi

Rustiikki Tarja Makkonen

Marimekko Marjatta Murto

Apteekki Jouko Wargelin

Yhteismyymälä Marika Klemetz

Ravintola Kyy York Sanna Mäntynen

Onnittelut kaikille voittajille!

Kesäkauppapäivä, makkaratarjoilua ja työpajojaja Yhteismyymälän 4v- synttärit.

Tervetuloa  Kauppakeskus Paletin järjestämään Kesäkauppapäivään lauantaina 10.6.2023. Kuten näkyy , monenlaista mukavaa on tarjolla. Sale tarjoaa asiakkaille makkaraa klo 11-14 ja heti sen jälkeen joku onnellinen pääsee keräämään satasella ostoskoriinsa Salesta tuotteita  itselleen, kunhan arvonta suoritettu.  Liikkeissä on hyviä tarjouksia, ja myös Apteekki avoinna . Apteekillakin kannattaa poiketa, siellä on arvontaa lauantaina.

Yhteismyymässä tapahtuu monenlaista 4-vuotissynttäreiden myötä. Hopeakorun tuote-esittelijä on paikalla ja asiakkaiden kesken koruarvontaa. Väri-ja tyylikonsultti Pirjo Kallioniemi tekee pikavärianalyyseja huiveilla. Lisäksi Lakumestan karkkimaistatusta ja lapsille ilmapalloja, sekä eri Yhteismyymälän osastoilla hyviä erikoistarjouksia.

Lelukirppikselle voi tulla lapset vanhempien kanssa myymään leluja, kirppispaikan hinta 5,00.

MaaliMuijan spray-maaleja pääsee kokeilemaan tuomalla pienen esineen kotoa tuunattavaksi . Maaleja on myynnissä  jatkossakin Sisustus Rustiikin liikkeessä.

Kannonkukan osastolla voi kokeilla  asetelman tekoa. Kaikki tarvikkeet on jo valmiina, osallistumismaksu 5 euroa.  Asetelman saa jokainen osallistuja viedä kotiinsa.

Vietetään kiva Kesäkauppapäivä yhdessä Paletissa!

Pääsiäisen taikaa… kivaa aikaa. Noitia Paletissa.

Pääsiäisviikolla Paletin aulassa on kuvia noidista, jotka ovat joko Paletin liikkeistä tai Kyöpelinvuorelta. Käykääpä tutustumassa näihin noitiin ja täyttäkää lappuihin, mistä Paletin liikkeistä kukin on, ja kuka on tullut Kyöpelinvuorelta. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2kpl 50 euron lahjakortteja.

Paletin kauppiaat toivottavat kaikille iloista pääsiäisen aikaa. Paletin liikkeet ovat avoinna seuraavasti:Pitkäperjantai sale 10-18,erikoisliikkeet 12-18, alko suljettu. Pääsiäislauantai sale 8-20, Erikoisliikkeet 10-17, alko 10-18 . 1.pääsiäispäivä sale 10-18, erikoisliikkeet 10-18. alko suljettu. 2.pääsiäispäivä sale 10-18, erikoisliikkeet 10-18, alko suljettu.

Anton Häkkinen Onnen Päiville 18.3.2023

Nuori ,12-vuotias Anton Häkkinen tulee viihdyttämään yleisöä Paletin Onnen Päivillle lauantaina 18.3. Anton on nuoresta iästä huolimatta esiintynyt jo kahdeksan vuotta. Hän aloitti laulamisen  4-vuotiaana. Esiintymisiä on riittänyt palvelukodeissa, syntymäpäivillä, erilaisissa konserteissa ja markkinoilla. Anton esittää pääasiassa sota-ajan lauluja, mutta laulaa myös kansanlauluja ja soittaa haitaria. Anton kertoo kunnioittavansa paljon sotaveteraaneja ja haluaa sota-ajan laulujen myötä olla omalta osaltaan viemässä tärkeää sanomaa eteenpäin.

Anton Häkkinen esiintyy lauantaina klo 12,30, 13,30 ja 14.30. Kauppiaat ovat laittaneet erikoistarjouksia koko viikonlopulle ja lauantaina tarjotaan kaikille asiakkaille myös donitsikahvit.

Sunnuntaina 19.3 pääsee asiakkaat pyöräyttämään Onnenpyörää , jossa pienien palkintojen ohella voi päästä osallistumaan 100 euron lahjakortin arvontaan. Tervetuloa siis kokeilemaan onneanne.

Tavataan Onnen Päivillä Paletissa Kyyjärvellä!

Muotinäytös ja Kyy Yorkin 1-vuotissynttärit 11.2.2023

Viikonloppuna vietetään Ystävän viikonloppua Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä. Samalla juhlitaan ravintola Kyy Yorkin 1-vuotissynttäreitä. Paletin aulassa nähdään Annulin ja Yhteismyymälässä toimivan yritys Fiini Fröökynän järjestämä muotinäytös klo 13.  Esillä on kirkkaita  ja  pirteitä kevään uutuustuotteita useissa eri muotiväreissä. Ex-kansanedustaja ja vaaleissa  uudelleen eduskuntaan pyrkivä  Aila Paloniemi on myös paikalla. Aila tunnetaan kyyjärveläisenä pitkän linjan politikkona, joka vaikuttaa nykyisin Jyväskylässä.

Kyy York ravintolassa pääsee nauttimaan listan aterioita kympillä koko päivän ajan ( juomat ei sisälly hintaan) Lisäksi ravintolassa pyörii klo 14-19 Hannu Oksasen vetämä karaoke, jonne halukkaat voivat tulla vapaasti laulamaan lempparikappaleitaan.

Kaikkien Paletissa viikonloppuna käyneiden kesken arvotaan 7kpl 30 euron lahjakortteja Paletin liikkeisiin.

Kauppiaat ovat laittaneet jälleen hyvät ”ystävätarjoukset” koko viikonlopulle, joten siepatkaa ystävät mukaan ja tulkaa viettämään mukavaa viikonloppua Palettiin Kyyjärvelle.

Nyt juhlitaan Paletin 23-vuotissynttäreitä!

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä juhlitaan 4.-6.11.2022, sillä  Paletti täyttää jo 23-vuotta. Hurjia tarjouksia on taas  liikkeissä ja mukavaa ohjelmaa niin aikuisille,  kuin lapsillekin luvassa. Lauantaina kaikille asiakkaille tarjolla  täytekakkukahvit klo 11-15. Aulassa elävää musiikkia on kuultavissa Jarkko Järvenpään esittämänä klo 12,13 ja 14. Uutta hauskuutta asiakkaille on luvassa myös lattiabingon merkeissä. Sitä pelataan klo 13 ja 15 välillä. Palkinnot on kaikki  liikkeiden lahjoittamia. Tarkemmin säännöistä sitten paikan päällä pelin alkaessa. Kyyjärven Martatkin ovat menossa mukana   laittaen  toimintapisteen Kotivara-esittelyä varten ja heillä on myös pika-arvontaa.

Sunnuntaina lapsille pystytetään pomppulinna ( entiset Evesin tilat) . Paikalla on myös ukrainalainen taitavaToityana Kolieva , joka taiteilee lapsille kasvomaalauksia. Lisäksi jokainen pomppulinnassa kävijä saa ilmapallon ja heijastimen. Pomppulinna avoinna klo 13-16.

Tervetuloa juhlistamaan Paletin synttäreitä. Liikkeiden tarjouksista tarkemmin  tarjoukset sivulla.

cof

 

Tiedoksi Paletin lahjakorteista.

Kauppakeskus Paletin liikkeisiin on tähän asti voinut ostaa  lahjakortin, joka on käynyt kaikkiin muihin liikkeisiin, paitsi Alkoon ja Kyy York ravintolaan.

Nyt kun Eves lopettaa liiketoiminnan Paletissa tämä palvelu lakkautetaan. Jo ostetut lahjakortit ovat voimassa niin kauan kuin niihin on päiväystä voimassa ja ne voi käyttää kuten tähänkin saakka, mutta uusia ei enää myydä.

Liikkeiden omia lahjakortteja on toki käytössä jokaisella erikseen, nyt siis vain Paletin yhteislahjakortti lakkautuu.

 

Naiset huomio!

Nyt kannattaa lähteä sovittelemaan alusasuja ja uimapukuja, sillä Alusasut Justihi Eikä Melekehen POP Up- myymälä vain tämän viikon 17 Paletissa Kyyjärvellä. Laadukkaita tuotteita runsaasti esillä ja asiantuntevaa , laadukasta palvelua! Tervetuloa  tutustumaan tuotteisiin.

Paletin 18-vuotissynttärit 3.-5.11.2017

Kauppakeskus Paletti on jo täysi-ikäinen! 18-vuotissynttäreitä juhlitaan koko viikonloppu 3.-5.11.2017. Liikkeissä on hurjia ale-eriä, tuotteita jopa -50% . Myös paljon syksyn ja tulevan talven uutuuksia jo esillä ja lisää tulee päivittäin.
Perjantaina syttärimenossa mukana Ilpon Katiska, joka tuo moottori-ja raivaussahoja , sekä tarvikkeita myyntiin ja sokkeliratkaisuista on kertomassa Termo-tuotteen aluejohtaja Jorma Ojajärvi.
Lauantaina 4.11 juodaan täytekakkukahvit klo 11-16. Jännitystäkin luvassa asiakkaille, sillä 100 ensimmäistä pääsee raaputtamaan 2 euron arvoisia Massi-arpoja sekä lauantaina, että sunnuntaina 5.11.
Lisäksi kaikki , jotka vierailevat Paletissa synttäriviikonlopun aikaan voivat halutessaan osallistua arvontaan, jossa palkintona on vuoden kahvit (52 pakettia!)
Tervetuloa palvelevaan Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!

Ystävänpäivät Paletissa

Kauppakeskus Paletissa vietetään Ystävänpäiviä 10-12.2.2017. Tule ja tuo ystäväsikin tutustumaan liikkeiden ”Ystävälle tarjouksiin.”
Perjantaina paikalla myös Tekniset Japon edustajat. Tarjolla kännyköitä, kännyköiden kuoria, Saunalahden liittymiä, sekä pieniä kodinkoneita.
Lauantaina kauppiaat tarjoavat sydänmunkkikahvit klo 11-15. SPR:n Kyyjärven osasto ”Nähdään ystäviä”sekä verenpainemittausta klo 11-14.
Sunnuntaina TASATUNTI-arvonnat. 20 euron lahjakortit ja tuotepalkintoja arvotaan klo 13, 14, 15 ja 16. Tervetuloa viettämään Ystävien viikonloppua Kauppakeskus Palettiin, Kyyjärvelle!