Kukka- ja sisustuspuoti Rustiikki

Rustiikki on tulvillaan vanhoja sekä uusia aarteita. Puodista löydät sisustustuotteita ja -tekstiilejä sekä esimerkiksi ihania Mailegin tuotteita. Siis runsaasti tuotteita kodin kaunistukseksi, päivän piristykseksi, arjen iloksi ja juhlan kunniaksi!

Uusien sisustustuotteiden lisäksi meiltä löytyy ihastuttavia vanhoja huonekaluja. Osa huonekaluista on alkuperäisessä asussa, osa puolestaan on jo vuosia sitten maalailtuja ja toiset on meillä juuri uuden maalipinnan saaneita. Huonekaluissa näkyy kauniisti ajan saatossa tulleet jäljet. Jos jokin huonekaluistamme ihastuttaa, mutta haluaisit huonekalun maalattuna, sekin onnistuu. Antiikkihuonekalut ovat siis yksittäiskappaleita ja uniikkeja ihanuuksia. Tästä johtuen valikoima elää koko ajan.

Mitäpä olisi sisustus ilman kukkia? Niinpä Rustiikissa on myös kukkapuoti, josta saat leikkokukat, kukkasidontatyöt sekä sesongeittain vaihtelevat ruukkukukat. Kukat ja kukkasidontatyöt kannattaa tilata ajoissa, saatavuuden varmistamiseksi.

Verkkokauppamme puolestaan löydät osoitteesta sisustusrustiikki.fi. Verkossa on vain osa valikoimissamme olevista tuotteista, mutta päivitämme tilannetta mahdollisuuksien mukaan.

Tuotemerkkejämme  Bukowski, Chic Antique, Ernst, Fondaco, GreenGate, Ib Laursen, JaBaDaBaDoo, Joel Jyrinki, Leklyckan, Maileg, Putinki, Svanefors ym.

Edellä mainittujen lisäksi meillä on jälleenmyynnissä Pentikin sekä PaaPiin tuotteita.

Pentik

Pentik Oy on kansainvälinen sisustusmyymäläketju. Yrityksen oma keramiikkatehdas sijaitsee Posiolla. Keramiikan lisäksi Pentik tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita, mm. upeita lasistoja, laadukkaita tekstiilejä, valaisimia sekä huonekaluja. Yrityksen omat muotoilijat suunnittelevat Basic-malliston lisäksi vuodenaikojen mukaan vaihtuvat sesonkimallistot, jotka tarjoavat monipuolisia tuotteita sisustamiseen ja kattaukseen.

PaaPii

PaaPiin päätuotteet ovat luomupuuvillaiset vaatetuskankaat sekä lasten ja naisten vaatteet. Kotimaisuus, eettisyys ja ekologisuus ovat PaaPiin tuotannon kulmakiviä. Kaikki valmistuotteet ommellaan sydämellä Suomessa, Kokkolassa PaaPiin omassa vaatetustehtaassa. PaaPiin vaatemallistoilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki tunnustuksena tästä työstä.

Tervetuloa tutustumaan Rustiikin monipuoliseen valikoimaan!