Kukka- ja sisustuspuoti Rustiikki

Rustiikki on tulvillaan vanhoja sekä uusia aarteita. Puodista löydät mm. tekstiilejä, peilejä, kelloja, valaisimia, piensisustustuotteita, sekä vanhoja huonekaluja. Siis runsaasti tuotteita kodin kaunistukseksi, päivän piristykseksi, arjen iloksi ja juhlan kunniaksi.
Olemme avanneet verkkokaupan osoitteessa sisustusrustiikki.fi. Verkkokaupassamme on vain osa valikoimissamme olevista tuotteista mutta päivitämme tilannetta mahdollisuuksien mukaan.
Rustiikissa on myös kukkapuoti, josta saat leikkokukat, kukkasidontatyöt sekä sesongeittain vaihtelevat ruukkukukat. Kukat ja kukkasidontatyöt kannattaa tilata ajoissa.

Meiltä löydät ihastuttavat vanhat ja antiikkiset huonekalut. On huonekaluja alkuperäisessä asussa, osa on jo vuosia sitten maalailtuja, kuin myöskin meillä juuri valkoisen maalipinnan saaneita. Valkoiset huonekalut ovat pääosin meillä maalattuja ja uutta maalipintaa on ihanasti kulutettu. Huonekaluissa näkyy myöskin kauniisti ajan saatossa tulleet jäljet. Jos jokin huonekaluistamme ihastuttaa, mutta haluaisit huonekalun valkoisena, sekin onnistuu.
Antiikkihuonekalut ovat siis yksittäiskappaleita ja uniikkeja ihanuuksia. Siitä johtuen myöskin valikoima elää koko ajan!