Kevätmarkkinat Paletissa 4.5.klo 9-15

Kevät keikkuen tulevi ja lauantaina 4. 5 päästään nauttimaan mukavista tunnelmista markkinoilla, jotka järjestetään yhteistyössä lähiseudun yrittäjien kanssa.  Paletin kauppiaat  laittavat kovia tarjouksia markkinoille, sekä tarjoavat makkaraa klo 11-14 markkinaväelle. 

Mukaan lähikunnista on tulossa mm Kone Hoppula Saarijärveltä. Hän tuo mönkijän koeajoon, sekä moottori-ja raivaussahoja ym. Veikon Kone Saarijärveltä esittelee sähkö-maasto ja maantiepyöriä. Oivarauta Takala Soinista tuo Makitan kesäpuutarhakoneet ja tuotteet. Pohjantähti vakuutusasioista pääsee kyselemään Jari Savolaiselta ja Carita Manniselta. Veikon Koneen myyjät Alajärveltä puolestaan kertovat dna-sekä elisan liittymistä. Osastolla on myös arvonnassa älypuhelin.  Merinovillatuotteita markkinoilla myy Antti Peltonen. Markkinoille tulee myös  LVI-Tuukkanen Karstulasta, hän  esittelee ilma-vesi-ja maalämpötuotteita.

Kyyjärven Mediamyllärit kertoo suurkuvatulosteista  ja esitteistä, joita valmistuu nopealla aikataululla mylläreiden tiloissa Kyyjärvellä. Lisäksi Kyyjärven yhdistyksistä on mukana Eläkeliitto Kyyjärvi ja HET-teatterin väki. Eläkeliiton osastolla tarjolla on arvontaa ja haitarimusiikkia klo 12.15. HET-teatteri laittaa pystyyn vohvelikahvilan, arvontaa sekä elävää musiikkia, jota  tarjoilee ”Make” klo 11.30 ja 13.00.

Elintarvikkeista myynnissä  on mm Elsas Leipomon pulla -ja leipätuotteet, Koskenvarren Highlanderin tuoreet liha-makkara-ja nakkituotteet, oman tilan kaurahiutaleita, sekä säilykelihaa. Kivijärven Fishvalley paistaa muikkuja, tarjolla on toki savustettua lohtakin.

Kyyjärven Palokunta on tälläkin kertaa mukana tarjoten lapsille elämyksiä paloauton esittelyn myötä.

Tervetuloa Kauppakeskus Palettiin tutustumaan Paletin liikkeiden tarjontaan , sekä näiden markkinamyyjien tuotteisiin!