Kesäkauppapäivä, makkaratarjoilua ja työpajojaja Yhteismyymälän 4v- synttärit.

Tervetuloa  Kauppakeskus Paletin järjestämään Kesäkauppapäivään lauantaina 10.6.2023. Kuten näkyy , monenlaista mukavaa on tarjolla. Sale tarjoaa asiakkaille makkaraa klo 11-14 ja heti sen jälkeen joku onnellinen pääsee keräämään satasella ostoskoriinsa Salesta tuotteita  itselleen, kunhan arvonta suoritettu.  Liikkeissä on hyviä tarjouksia, ja myös Apteekki avoinna . Apteekillakin kannattaa poiketa, siellä on arvontaa lauantaina.

Yhteismyymässä tapahtuu monenlaista 4-vuotissynttäreiden myötä. Hopeakorun tuote-esittelijä on paikalla ja asiakkaiden kesken koruarvontaa. Väri-ja tyylikonsultti Pirjo Kallioniemi tekee pikavärianalyyseja huiveilla. Lisäksi Lakumestan karkkimaistatusta ja lapsille ilmapalloja, sekä eri Yhteismyymälän osastoilla hyviä erikoistarjouksia.

Lelukirppikselle voi tulla lapset vanhempien kanssa myymään leluja, kirppispaikan hinta 5,00.

MaaliMuijan spray-maaleja pääsee kokeilemaan tuomalla pienen esineen kotoa tuunattavaksi . Maaleja on myynnissä  jatkossakin Sisustus Rustiikin liikkeessä.

Kannonkukan osastolla voi kokeilla  asetelman tekoa. Kaikki tarvikkeet on jo valmiina, osallistumismaksu 5 euroa.  Asetelman saa jokainen osallistuja viedä kotiinsa.

Vietetään kiva Kesäkauppapäivä yhdessä Paletissa!