Naurisahon palvi

Huom! Kesän ajan palvelemme myös sunnuntaisin ja maanantaisin

Naurisahon Palvin toiminta on alkanut vuonna 1994. Yritys tunnetaan lihaisista ja maustetuista bratwursteista, jotka tehdään puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Naurisahon erikoisuus on viljasika, joka ruokitaan viljalla.

Simon lihatiskiltä saa viljasikaa monissa eri muodoissa. Taatusti kotimaiset herkkumarkkarat, fileet, perinnepalviliha, lihahyytelö sekä muut lihaherkut ovat myynnissä Kannonkosken oman lihamyymälän lisäksi Viitasaarella ja Kyyjärvellä.

Tilauksesta valmistamme myös erikoismakkaroita toivomusten mukaan erim. lisäaineille herkistyneille. Juhliin on mahdollisuus tilata vaikkapa kokonainen viljasika ja lihamestari paloittelemaan sitä.

Naurisahon sikalan asukit saavat kasvaakseen aitoa puhtaassa luonnossa kasvanutta perinteistä ”lähiruokaa”. Teolliset lihanjalostajat osaavat nykyisin valmistaa kilon leikkelettä jopa alle 700 grammasta lihaa. Naurisahossa tarvitsemme yhteen kiloon leikkelettä 1,2 kiloa lihaa.