Karkkipistos

Pitkälti toiselle sadalle nousevan karkkivalikoiman erikoisuuksineen tarjoaa asiakkailleen paletin makean ystävien keidas, Karkkipistos. Mieleisensä sekoituksen voi rakentaa vaikka seutukunnan oman karkkitehtaan, Kivijärveläisen Oy CandyWell Ltd:n yli kolmestakymmenestä erilaisesta irtokarkista.

On CandyWell Ltd on Suomen suurin puristeirtokarkkimakeisten valmistaja. Irtokarkkejamme on varmaan moni karkkienystätä maistanut, sillä niitä on myynnissä Filmtown- ja Makuuni -videoliikkeissa sekä Prisma -tavarataloissa. Oma tehtaanmyymälä on toiminut 10 vuotta Putaanpostissa Pihtiputaalla ja lähes 9 vuotta Kyyjärven Paletissa.

Myydyimpiä irtokarkkeja ovat salmiakki-makeiset, mutta myös perinteiset pastellituotteet ova varsinkin varttuneemman väen suosiossa. Oy CandyWell Ltd:n omien tuotteiden lisäksi Karkkipistoksen valikoimista löytyvät monien muiden valmistajien makeiserikoisuudet.

Lapsiperheet ja bussiryhmät ova asiakkaina pääkohderyhmiä. Tehtaanmyymälästä kun saa kivan œ kilon tuliaispussin edulliseen tehtaanhintaan, takapenkin rauha on taattu.