Juhlakausi lähestyy ja Naisten iltaakin vietetään Paletissa.

Kesän juhlakausi on pian käsillä. Kauppakeskus Paletissa koko viikonloppu 12-14.5 hyviä tarjouksia , sekä liikkeissä arvotaa ja perjantaina mukava Naisten hemmotteluilta klo 16-20.. Mukaan muuttumisleikkiin ovat lupautuneet Mari Kemppainen ja Mari Pölkki. Muuntumisleikissä näille tehdään kampaukset, meikkaus ja tottakai Paletin Vaateliike Eves, sekä Boutique Minna pukevat naiset juhla-asuihin, jotka sitten esitellään yleisöllekin. Illassa ovat mukana Oriflame, Parturi-kampaamo Unelma, Kiertävä kampaaja Pirjo Oksanen, Hierontapalvelu Lumous, Liisan Lanka, SPR Kyyjärven osasto, HomCare-tuotteet,Salon Sonata kynsihoidot sekä Hyvinvointipalvelut Sirkka Rajala. Rajala esitelmöi n.klo 19 erilaisista hyvivointimahdollisuuksista ja palveluista
Tarjolla on lämmintä Dennispizzaa ja salaattikastikemaistiaisia, joita tarjoilee myyntipäällikkö Merja Muhonen. Illan musiikista vastaa The Rewolters Trio.
Kesän passikampanja käynnistyy myös. Liikkeissämme paljon uutuuksia, ideoita ja lahjavinkkejä Äitienpäivänkin kynnyksellä. Niin… Paletin lahjakorttikin on hyvä ostosvinkki. Tervetuloa!