Huutokauppa Kauppakeskus Paletissa 12.10 .2019

Koko kansan suosikki, Tv:stä tuttu Markku Saukko tulee huudattamaan tavaraa hyväntekeväisyys-huutokaupassa, joka järjestetään Kauppakeskus Paletissa la.12.10 alkaen klo 13. Tavaraa on saatu jo mukavasti lahjoituksina, mutta lisää tarvitaan kovasti vielä. Jokainen halukas voi lahjoittaa tavaraa huutokauppaan, jonka tuotto käytetään Paletin ulkovaloihin. Jokaisella on varmaan kotona jotain ylimääräistä, joka voi toiselle olla oikea aarre. Nyt vain rohkeasti ottamaan yhteyttä Suvi 0400 564954, niin sovitaan minne tuotte tavarat ennakkoon. Kyyjärveltä Suvi myös noutaa tarvittaessa tavarat. Kyyjärven yrittäjiä ja järjestöjä on haastettu mukaan ”näihin talkoisiin” ja hyvin on haaste otettukin vastaan.
Huutokauppaan tulossa jo mm. Valtran isoja polkutraktoreita lapsille 2 kpl, säänkestävää laattaa 45, ja 43 neliön erät, toimiston pöytiä, valaisimia, tauluja, seinäkelloja, puukuorma, moottoripyöräilijän puku + käsineet, teräketjuöljyä, sermejä 6 kpl, kylmälaukku, jäätelökone, perunankuorimakone, koriste-esineitä yms. Nopola News sivuille tulee kuvia arvokkaimmista tavaroista, joista voi jättää myös ennakkotarjouksen Suville.
Tehdään yhdessä hyvää, josta tulee olemaan iloa ja valoa moneksi vuodeksi eteenpäin kaikille Kyyjärvellä, sekä myös kaikille ohikulkijoille ja Paletissa kävijöille! Kiitokset jo tässä Kyyjärven Kylätuvan Naisille arvokkaasta lahjoituksesta valoja varten.